اثر متقابل باکتری (Ensifer meliloti (Sinorhizobium meliloti و فسفر بر برخی ویژگی های رشد گیاه یونجه در شرایط کمبود آب در خاک


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر متقابل باکتری (Ensifer meliloti (Sinorhizobium meliloti و فسفر بر برخی ویژگی های رشد گیاه یونجه در شرایط کمبود آب در خاک دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر متقابل باکتری (Ensifer meliloti (Sinorhizobium meliloti و فسفر بر برخی ویژگی های رشد گیاه یونجه در شرایط کمبود آب در خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر متقابل باکتری (Ensifer meliloti (Sinorhizobium meliloti و فسفر بر برخی ویژگی های رشد گیاه یونجه در شرایط کمبود آب در خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر متقابل باکتری (Ensifer meliloti (Sinorhizobium meliloti و فسفر بر برخی ویژگی های رشد گیاه یونجه در شرایط کمبود آب در خاک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی خاک

تعداد صفحات :۲۰

گیاهان مناطق خشک و نیمه خشک معمولا در طی فصل رشد با تنش های مختلفی از جمله تنش خشکی مواجه می شوند. در یک آزمایش گلخانه ای، تاثیر سطوح رطوبت خاک، فسفر و مایه زنی باکتری Ensifer melilotiبر ویژگی های رشد گیاه یونجه (Medicago sativa L.) رقم قره یونجه بررسی شد. آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی شامل شرایط رطوبت خاک در سه سطح (۰.۹FC-FC، ۰.۷FC-0.8FC و ۰.۵FC-0.6FC به ترتیب برای بدون تنش خشکی، تنش خشکی کم و تنش خشکی متوسط)، فسفر در سه سطح (صفر، ۳۰ و ۶۰ میلی گرم بر کیلوگرم خاک از منبع مونوکلسیم فسفات، (Ca(H2PO4)2H2O و مایه زنی باکتری در دو سطح (با و بدون مایه زنی) و در سه تکرار انجام شد. در پایان دوره رشد، وزن خشک بخش هوایی و ریشه، نسبت وزن خشک بخش هوایی به ریشه، ارتفاع ساقه و حجم ریشه اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که با کاهش رطوبت خاک ارتفاع ساقه، وزن خشک بخش هوایی و ریشه، نسبت وزن خشک بخش هوایی به ریشه و حجم ریشه یونجه کاهش یافت (p<0.01). مصرف فسفر و مایه زنی باکتری باعث افزایش ارتفاع ساقه، وزن خشک بخش هوایی و ریشه، نسبت وزن خشک بخش هوایی به ریشه و حجم ریشه یونجه شد. (p<0.01) اثر متقابل رطوبت خاک ´ فسفر ´ مایه زنی باکتری بر حجم ریشه (p<0.01)و وزن خشک بخش هوایی و ریشه، نسبت وزن خشکبخش هوایی به ریشه معنادار بود (p<0.05). به طور کلی، برای کاهش مصرف کودهای نیتروژن و افزایش عملکرد یونجه، مصرف ۳۰ میلی گرم فسفر بر کیلوگرم خاک و مایه زنی باکتری E. meliloti می تواند در شرایط با و بدون تنش کمبود آب توصیه شود.

کلید واژه: تنش خشکی، فسفات، لگوم، مایه زنی، نیتروژن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.