ارزیابی تغییرات فصلی بر ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین تغذیه شده با دانه کتان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تغییرات فصلی بر ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین تغذیه شده با دانه کتان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تغییرات فصلی بر ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین تغذیه شده با دانه کتان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تغییرات فصلی بر ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین تغذیه شده با دانه کتان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تغییرات فصلی بر ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین تغذیه شده با دانه کتان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در نشخوار کنندگان

تعداد صفحات :۲۴

سابقه و هدف: به منظور بررسی اثر تغییرات فصلی و رژیم غذایی بر ترکیب و تولید شیر خام و ارتباط این شاخص ها با یکدیگر، شیر ۵ گاوداری صنعتی ارزیابی شد.مواد و روش ها: این آزمایش در ۲ فصل تابستان و زمستان در سال ۱۳۹۳ انجام شد. تغییرات دمایی از ایستگاه تحقیقات هواشناسی شمال شرق ایران (مشهد) جمع آوری شد. گاوهای شیرده با ۲ جیره متفاوت در سه سطح تولید (پر تولید، متوسط تولید و کم تولید) تغذیه شدند: جیره شاهد (بدون دانه کتان) و جیره آزمایشی (حاوی ۱۰ درصد دانه کتان). جیره ها به صورت مخلوط در اختیار حیوانات قرار گرفت. در این آزمایش، میزان ماده خشک مصرفی، تولید شیر روزانه، چربی شیر، پروتئین، لاکتوز، مواد جامد شیر و اسیدهای چرب غیراشباع آن اندازه گیری شد.یافته ها: با افزایش THI در طی تابستان (THI³۷۲) نسبت به زمستان (THI£۷۲)میزان مصرف خوراک کاهش یافت (به ترتیب ۲۱.۸ در مقابل ۲۴.۰ کیلوگرم ماده خشک در روز). درنتیجه کاهش مصرف خوراک، تولید شیر و پروتئین شیر نیز کاهش یافت و چربی شیر تمایل به افزایش داشت. همچنین نسبت چربی به پروتئین در فصل زمستان افزایش معنی داری یافت (۱.۳۹ در مقابل ۱.۲۸). تیمار آزمایشی حاوی ۱۰ درصد دانه کتان، موجب افزایش تولید شیر، اسید چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه (PUFA) و اسید لینولنیک شد. همچنین اسید چرب غیراشباع با یک پیوند دوگانه (MUFA) و اسید لینولئیک افزایش یافت ولی چربی شیر کاهش یافت. مصرف خوراک، درصد پروتئین، لاکتوز و مواد جامد شیر تحت تاثیر تیمار حاوی دانه کتان قرار نگرفتند. آنالیز استاندارد همبستگی بین تولید شیر با پروتئین شیر بیانگر ارتباط منفی این دو عامل است و با عوامل دیگر رابطه ای نداشت. در این آزمایش ارتباط معنی داری بین مواد جامد شیر با چربی شیر (۰.۷۹۵)، پروتین شیر (۰.۷۷۰) و لاکتوز شیر (۰.۴۷۷) مشاهده شد. علاوه بر این، رابطه اسیدهای چرب ۱۸ کربن غیراشباع شیر با چربی شیر معکوس بود.نتیجه گیری: بر اساس نتایج به دست آمده تغذیه دام ها با دانه کتان موجب افزایش نسبت چربی به پروتئین در فصل زمستان شد که احتمالا دلیلی بر بهره وری بهتر از چربی در بدن دام هاست. همچنین نتایج این آزمایش به روشنی بیانگر امکان افزایش تولید ارگانیک امگا-۳ در شیر تا ۲.۳ برابر شیر شاهد در چربی شیر است. علاوه بر این به دلیل وابستگی شاخص های ترکیبات شیر خام به یکدیگر، می توان برای بهبود کیفیت شیر با ایجاد محیط مناسب دمایی و تغذیه مناسب برای گاوهای شیری، شیری با کیفیت بالاتر تولید کرد.

کلید واژه: تغییرات فصلی، گاو شیری، دانه کتان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.