اثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نی ریز در قلعه تل باغملک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نی ریز در قلعه تل باغملک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نی ریز در قلعه تل باغملک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نی ریز در قلعه تل باغملک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نی ریز در قلعه تل باغملک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۶

انار میوه ای نافرازگراست و برای داشتن بهترین عطر و طعم باید در مرحله رسیدگی کامل برداشت شود. به همین منظور آزمایشی جهت بررسی اثر زمان برداشت و اندازه میوه برای تعیین بهترین تاریخ برداشت و دستیابی به انار با کیفیت خوب در منطقه قلعه تل باغمک (استان خوزستان) انجام گردید. در این آزمایش، در سه مرحله (۱۵ مهرماه، ۱ آبان ماه و ۱۵ آبان ماه) میوه های انار برداشت و به سه اندازه بزرگ، متوسط و کوچک تقسیم شدند. نتایج حاصله نشان داد زمان برداشت و اندازه میوه بر وزن میوه، حجم میوه، میزان آنتوسیانین، میزان ویتامین ث، اسیدیته قابل تیتراسیون، مواد جامد محلول، نسبت مواد جامد محلول به اسیدتیه قابل تیتر، میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای مواد فنولی میوه انار رقم رباب نی ریز اثر معنی داری داشت. میزان مواد جامد محلول در برداشت سوم، ۱۶.۱۶ درصد بود و بین میوه های متوسط و کوچک تفاوت معنی داری مشاهده نشد. میزان اسیدیته قابل تیتراسیون، نسبت مواد جامد محلول به اسید در برداشت سوم به ترتیب ۱.۰۴ و ۱۶.۲ درصد بود. در مجموع نتایج به دست آمده بیانگر این است که میوه های متوسط برداشت سوم (اواسط آبان ماه) کیفیت بهتری نسبت به میوه های سایر برداشت ها داشتند.

کلید واژه: آنتی اکسیدان، اندازه، عملکرد، کیفیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.