بررسی تغییر کاربری اراضی و اثرات احداث سد کرخه با استفاده از تصاویر ماهواره ای و روش طبقه بندی بیشترین شباهت


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییر کاربری اراضی و اثرات احداث سد کرخه با استفاده از تصاویر ماهواره ای و روش طبقه بندی بیشترین شباهت دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییر کاربری اراضی و اثرات احداث سد کرخه با استفاده از تصاویر ماهواره ای و روش طبقه بندی بیشترین شباهت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییر کاربری اراضی و اثرات احداث سد کرخه با استفاده از تصاویر ماهواره ای و روش طبقه بندی بیشترین شباهت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییر کاربری اراضی و اثرات احداث سد کرخه با استفاده از تصاویر ماهواره ای و روش طبقه بندی بیشترین شباهت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی منابع آب

تعداد صفحات :۱۷

سد کرخه که یکی از مهمترین و بزرگترین سدهای خاکی ایران و خاورمیانه محسوب می شود. این سد تغییرات فراوانی، را از جمله تغییر کاربری اراضی، مقدار آب موجود در منطقه، سطح پوشش گیاهی و سطح مناطق شهری به همراه داشته است. از این رو، در تحقیق حاضر، از روشی کاربردی، برمبنای تصاویر ماهواره ای (Landsat) و روش طبقه بندی بیشترین شباهت، به منظور بررسی تغییرات ناشی از احداث سد کرخه در منطقه ی مورد مطالعه استفاده داده شده است. در این بررسی، که در دوره ی زمانی بلندمدت ۴۰ ساله (از سال ۱۳۵۲ تا ۱۳۹۲) انجام شده است، پس از انجام عملیات پیش پردازش مورد نیاز برروی تصاویر، عملیات آشکارسازی تغییرات در ۷ ردیف مختلف، مورد بررسی قرار گرفت و مساحت هر ردیف در هر سال ارائه گردید. نتایج حاصله نشان دهنده ی این بودند که در سالهای پس از احداث سد، نسبت به قبل از احداث آن، مقدار کل آب، منطقه ی شهری، کل پوشش گیاهی و کل خاک منطقه به ترتیب تا ۲.۵ درصد افزایش، ۲.۳۶ درصد افزایش، ۱.۴ درصد افزایش و ۰.۲ درصد کاهش نشان می دهد. به رغم این که نتایج به دست آمده روند منطقی را نشان می دهند، عملیات دقت سنجی تصاویر بطور کامل انجام گردید و مشاهده شد که تقریبا در تمام تصاویر دقت کل و ضریب کاپا بالاتر از ۹۰ درصد، و دقت تولید و کاربر برای تمامی ردیفها بالاتر از ۸۰ درصد به دست آمد. این اعداد نشا ن دهنده ی دقت مناسب طبقه بندی انجام شده و اعتبار نتایج این تحقیق می باشد.

کلید واژه: حوزه ی کرخه، Landsat، طبقه بندی با ناظر بیشترین شباهت، آشکارسازی تغییرات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.