تغییرات مراکز ملانوماکروفاژ کبدی هامور ماهی لکه زیتونی منقوط (Epinephelus stoliczkae) در مواجهه با آلاینده کروم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات مراکز ملانوماکروفاژ کبدی هامور ماهی لکه زیتونی منقوط (Epinephelus stoliczkae) در مواجهه با آلاینده کروم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات مراکز ملانوماکروفاژ کبدی هامور ماهی لکه زیتونی منقوط (Epinephelus stoliczkae) در مواجهه با آلاینده کروم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات مراکز ملانوماکروفاژ کبدی هامور ماهی لکه زیتونی منقوط (Epinephelus stoliczkae) در مواجهه با آلاینده کروم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات مراکز ملانوماکروفاژ کبدی هامور ماهی لکه زیتونی منقوط (Epinephelus stoliczkae) در مواجهه با آلاینده کروم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)

تعداد صفحات :۱۰

هدف از این تحقیق مطالعه تاثیرات غلظت های تحت کشنده کروم روی مراکز ملانوماکروفاژ در هامور ماهی زیتونی منقوط بود که در سه تیمار ۳.۶، ۷.۳۱ و ۱۴.۶ گرم بر لیتر و پس از گذشت ۷، ۱۴ و ۲۱ روز انجام گرفت. سپس نمونه های بافتی آماده و در فرمالین ۱۰ درصد تثبیت شد. پس از آماده سازی بافت، آب زدایی، شفاف سازی و بلوک گیری، مقاطع ۵۵ میکرومتری از نمونه های کبدی تهیه و پس از رنگ آمیزی هماتوکسیلین و ائوزین توسط میکروسکوپ نوری مطالعه شد. نتایج تغییرات عمده ای را در مراکز ملانوماکروفاژ نشان داد که شدت و اندازه آن ها با بالا رفتن غلظت کروم افزایش یافت. تعداد و گستردگی مراکز ملانوماکروفاژ در غلظت ۱۴.۶ و در هر سه بازه زمانی ۲۱ و ۱۴ و ۷ روز با تمامی غلظت های دیگر تفاوت معنادار (P<0.05) داشت. این در حالی است که خود این غلظت ها (۳.۶ و ۷.۳۱ گرم بر لیتر و در تمام روزها) باهم تفاوت معنادار نشان ندادند (P>0.05). همچنین اندازه مراکز ملانوماکروفاژی در تیمار ۱۴.۶ و ۲۱ روز نسبت به تیمار ۳.۶ گرم در لیتر و پس از ۷ و ۱۴ روز افزایش معنادار (P<0.05) نشان داد. این نتایج نشان دهنده افزایش تخریب سلول های قرمز خون و درنتیجه گسترش مراکز ملانوماکروفاژی کبدی با افزایش زمان مواجهه با کروم بود.

کلید واژه: کروم، ملانوماکروفاژ، هامور ماهی، مواجهه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.