مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی یک شاخه تکان تراکتوری مجهز به بازوهای شناور به منظور برداشت سیب درختی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی یک شاخه تکان تراکتوری مجهز به بازوهای شناور به منظور برداشت سیب درختی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی یک شاخه تکان تراکتوری مجهز به بازوهای شناور به منظور برداشت سیب درختی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی یک شاخه تکان تراکتوری مجهز به بازوهای شناور به منظور برداشت سیب درختی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی یک شاخه تکان تراکتوری مجهز به بازوهای شناور به منظور برداشت سیب درختی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

در این پژوهش ، نوعی شاخه تکان به منظور برداشت سیب و همچنین کاهش اثرات ارتعاشی تکانند ه بر روی تراکتور طراحی، ساخته و ارزیابی شد . این ماشین طوری ساخته شد که قابلیت تغییر دامنه نوسان در سه سطح ۲۰ ، ۳۲ و ۴۰میلی متر و تغییر بسامد در سطوحی بین ۴-۲۰ هرتز را دارا بود . با ترکیب سه دامنه فوق با سطوح متفاوت بسامد، دامنه و بسامدی را که در آن بیشترین مقدار میوه از شاخه جدا شد و کمترین خسارت (شکستن شاخه یا ریزش برگ ) به درخت وارد شد انتخاب گردید و به عنوان مناسب ترین دامنه و بسامد نوسان برای برداشت ارتعاشی آن میوه معرفی شد و با استفاده از این اطلاعات ، ماشین مخصوص آن میوه طراحی و ساخته شد . ماشین مذکور به صورت اتصال سه نقطه بر روی تراکتور سوار گردید . به منظور تعیین خواص دینامیکی و ارتعاشی میوه سیب آزمایشهایی بر روی میوه های رسیده انجام شد و در این رابطه نیروی لازم برای جداسازی میوه از شاخه یا دم و همچنین جرم و قطر متوسط هندسی تعیین گردید . به منظور تعیین دامنه و بسامد ارتعاش بر میزانجداسازی میوه از شاخه، یک آزمایش فاکتوریل (۳×۳) در یک طرح کاملا تصادفی انجام گردید . در این آزمایش تاثیر سه سطح بسامد (۴، ۹ و ۲۰) هرتز و سه دامنه نوسان (۲۰ ، ۳۲ و ۴۰) میلی متر بر درصد جدا سازی میوه بررسی گردید . نتایج حاصل از تجزیه وار یانس و مقایسه میانگین ها نشان از معنی داری تاثیر سطوح مختلف دامنه و بسامد میوه بر جداسازی میوه سیب داشت در حالیکه تاثیر تقابل این دو فاکتور اثر معنی داری را بر جدا سازی میوه نشان نداد . مناسبترین دامنه و بسامد ارتعاش برای برداشت سیب بر اساس بیشترین درصد جدایش میوه، دامنه ۴۰ میلی متر و بسامد ۹ هرتز بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.