مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی یک شاخه تکان تراکتوری مجهز به بازوهای شناور به منظور برداشت سیب درختی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی یک شاخه تکان تراکتوری مجهز به بازوهای شناور به منظور برداشت سیب درختی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی یک شاخه تکان تراکتوری مجهز به بازوهای شناور به منظور برداشت سیب درختی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی یک شاخه تکان تراکتوری مجهز به بازوهای شناور به منظور برداشت سیب درختی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی یک شاخه تکان تراکتوری مجهز به بازوهای شناور به منظور برداشت سیب درختی :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در این پژوهش ، نوعی شاخه تکان به منظور برداشت سیب و همچنین کاهش اثرات ارتعاشی تکانند ه بر روی تراکتور طراحی، ساخته و ارزیابی شد . این ماشین طوری ساخته شد که قابلیت تغییر دامنه نوسان در سه سطح ۲۰ ، ۳۲ و ۴۰میلی متر و تغییر بسامد در سطوحی بین ۴-۲۰ هرتز را دارا بود . با ترکیب سه دامنه فوق با سطوح متفاوت بسامد، دامنه و بسامدی را که در آن بیشترین مقدار میوه از شاخه جدا شد و کمترین خسارت (شکستن شاخه یا ریزش برگ ) به درخت وارد شد انتخاب گردید و به عنوان مناسب ترین دامنه و بسامد نوسان برای برداشت ارتعاشی آن میوه معرفی شد و با استفاده از این اطلاعات ، ماشین مخصوص آن میوه طراحی و ساخته شد . ماشین مذکور به صورت اتصال سه نقطه بر روی تراکتور سوار گردید . به منظور تعیین خواص دینامیکی و ارتعاشی میوه سیب آزمایشهایی بر روی میوه های رسیده انجام شد و در این رابطه نیروی لازم برای جداسازی میوه از شاخه یا دم و همچنین جرم و قطر متوسط هندسی تعیین گردید . به منظور تعیین دامنه و بسامد ارتعاش بر میزانجداسازی میوه از شاخه، یک آزمایش فاکتوریل (۳×۳) در یک طرح کاملا تصادفی انجام گردید . در این آزمایش تاثیر سه سطح بسامد (۴، ۹ و ۲۰) هرتز و سه دامنه نوسان (۲۰ ، ۳۲ و ۴۰) میلی متر بر درصد جدا سازی میوه بررسی گردید . نتایج حاصل از تجزیه وار یانس و مقایسه میانگین ها نشان از معنی داری تاثیر سطوح مختلف دامنه و بسامد میوه بر جداسازی میوه سیب داشت در حالیکه تاثیر تقابل این دو فاکتور اثر معنی داری را بر جدا سازی میوه نشان نداد . مناسبترین دامنه و بسامد ارتعاش برای برداشت سیب بر اساس بیشترین درصد جدایش میوه، دامنه ۴۰ میلی متر و بسامد ۹ هرتز بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.