بررسی اثر دمای حمام انعقاد بر شکل شناسی سطح و عملکرد غشای پلی اتیلنی ساخته شده به روش TIPS در فرایند خالص سازی پروتئین کلاژن


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر دمای حمام انعقاد بر شکل شناسی سطح و عملکرد غشای پلی اتیلنی ساخته شده به روش TIPS در فرایند خالص سازی پروتئین کلاژن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر دمای حمام انعقاد بر شکل شناسی سطح و عملکرد غشای پلی اتیلنی ساخته شده به روش TIPS در فرایند خالص سازی پروتئین کلاژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر دمای حمام انعقاد بر شکل شناسی سطح و عملکرد غشای پلی اتیلنی ساخته شده به روش TIPS در فرایند خالص سازی پروتئین کلاژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر دمای حمام انعقاد بر شکل شناسی سطح و عملکرد غشای پلی اتیلنی ساخته شده به روش TIPS در فرایند خالص سازی پروتئین کلاژن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)

تعداد صفحات :۱۷

لایه سطحی متراکم که به علت ماهیت فرایند ساخت غشاهای پلیمری به روش جدایی فاز با القای گرمایی معمولاً در سطح بیرونی غشاها تشکیل می شود، نقش بسزایی در کاهش مقدار تراوایی و در پی آن تسریع گرفتگی غشاهای ساخته شده با این روش در فرایند تغلیظ و خالص سازی محلول های پروتئینی دارد. در کار اخیر، اثر دمای حمام بر ضخامت لایه سطحی متراکم و اثر آن بر عملکرد غشاهای ساخته شده بررسی شد. از آزمون خالص سازی محلول پروتئین کلاژن برای بررسی اثر حذف لایه متراکم بر عملکرد و سازوکار گرفتگی غشا و بازده جداسازی پروتئین کلاژن استفاده شد. نتایج به دست آمده حاکی از حذف لایه متراکم سطحی با افزایش دمای حمام انعقاد بود، طوری که در غشاهای با تخلخل سطحی کمتر، کاهش شار تراوایی محلول پروتئینی در نتیجه گرفتگی استاندارد حفره های غشا به وقوع می پیوندد که یک سازوکار گرفتگی برگشت ناپذیر به شمار می آید. در حالی که با افزایش تخلخل سطحی و حذف لایه متراکم در سطح بیرونی، کاهش شار تراوایی در نتیجه گرفتگی متوسط حفره هاست که گرفتگی برگشت پذیر به شمار می آید. نتایج حاصل از شار تراوایی و طیف -نورسنجی جریان خوراک و جریان تغلیظ شده نشان داد، پس از ۸۰۰ min، مقدار تغلیظ کلاژن برای غشای با تخلخل سطحی زیاد حدود %۵.۶ است که این مقدار برای غشای با تخلخل سطحی کمتر حدود %۱ است. افزون بر این غشای با تخلخل سطحی کمتر، پس از زمان ۴۰۰ min عملیات فیلتر کردن محلول کلاژن به علت گرفتگی غشا طی امکان پذیر نبود، در حالی که برای غشا با تخلخل سطحی بیشتر، عمل تغلیظ کلاژن طی مدت ۸۰۰ min ادامه داشت.

کلید واژه: غشای پلی اتیلنی، روش جدایی فاز با القا گرمایی، لایه متراکم سطحی، گرفتگی غشا، خالص سازی پروتئین کلاژن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.