جذب رنگینه بنفش متیل از محلول های آبی به وسیله هیدروژل های نانومغناطیسی بر پایه کاپاکاراگینان و آکریلیک اسید


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جذب رنگینه بنفش متیل از محلول های آبی به وسیله هیدروژل های نانومغناطیسی بر پایه کاپاکاراگینان و آکریلیک اسید دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جذب رنگینه بنفش متیل از محلول های آبی به وسیله هیدروژل های نانومغناطیسی بر پایه کاپاکاراگینان و آکریلیک اسید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جذب رنگینه بنفش متیل از محلول های آبی به وسیله هیدروژل های نانومغناطیسی بر پایه کاپاکاراگینان و آکریلیک اسید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جذب رنگینه بنفش متیل از محلول های آبی به وسیله هیدروژل های نانومغناطیسی بر پایه کاپاکاراگینان و آکریلیک اسید :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)

تعداد صفحات :۱۶

در این مطالعه، از هیدروژل های نانومغناطیسی تولید شده بر پایه کاپاکاراگینان و آکریلیک اسید برای حذف رنگ بنفش متیل از محلول های آبی استفاده شد. ابتدا هیدروژل ها با استفاده از کاپاکاراگینان و آکریلیک اسید در مجاورت آمونیوم پرسولفات به عنوان آغازگر رادیکالی و متیلن بیس آکریل آمید به عنوان شبکه ساز در محیط آبی تهیه شدند. سپس، هیدروژل های نانومغناطیسی با فرایند هم رسوبی یون های آهن دو و سه ظرفیتی در محلول آمونیاک تهیه شدند. اثر متغیرهای مختلف مانند زمان تماس، غلظت اولیه رنگینه، دما، مقدار جاذب و pH روی رفتارهای جذب رنگینه بنفش متیل در محیط آبی بررسی شد. ساختار هیدروژل نانومغناطیسی تهیه شده با روش های طیف سنجی زیرقرمز (IR)، گرماوزن سنجی (TGA)، میکروسکوپی الکترونی پویشی (SEM) و میکروسکوپی الکترونی عبوری (TEM) مطالعه شد. نتایج به دست آمده از تصاویر SEM و TEM نمونه ها نشان داد، نانوذرات مغناطیسی آهن پراکندگی مناسبی در بستر هیدروژل دارند و اندازه تقریبی آن ها حدود ۵-۱۵ nm است. بیشترین مقدار جذب رنگینه حدود %۸۶ به دست آمد، در شرایط بهینه شامل زمان ۶۰ min و pH برابر ۸ در شرایطی که غلظت اولیه رنگینه برابر ۱۰ ppm بود. با افزایش دما و pH محلول، درصد جذب رنگینه افزایش یافت. نتایج این مطالعه نشان داد، هیدروژل های نانومغناطیسی با بازده زیاد و زمان کوتاه واکنش می توانند به عنوان جاذب موثر برای حذف رنگینه بنفش متیل از محلول های آبی استفاده شده و سپس به وسیله میدان مغناطیسی به سهولت جداسازی شوند. فرایند حذف تعادلی یون های فلزی به کمک هیدروژل های نانومغناطیسی به خوبی با الگوی لانگمیر، فروندلیچ و تمکین بیان شده است.

کلید واژه: کاپاکاراگینان، هیدروژل، نانومغناطیس، رنگینه بنفش متیل، جذب رنگینه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.