تولید آنزیم L-آسپاراژیناز خارج سلولی توسط سویه نمک دوست، Vibrio sp


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید آنزیم L-آسپاراژیناز خارج سلولی توسط سویه نمک دوست، Vibrio sp دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید آنزیم L-آسپاراژیناز خارج سلولی توسط سویه نمک دوست، Vibrio sp  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید آنزیم L-آسپاراژیناز خارج سلولی توسط سویه نمک دوست، Vibrio sp،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید آنزیم L-آسپاراژیناز خارج سلولی توسط سویه نمک دوست، Vibrio sp :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی میکروارگانیسم ها

تعداد صفحات :۱۸

مقدمه: L-آسپاراژیناز داروی ضدسرطان است که در شیمی درمانی لوسمی لنفوسیتی استفاده می شود. امروزه این آنزیم از منابع باکتریایی مشتق شده و اکثرا L-آسپاراژیناز II Escherichia coli و به میزان کمتر L-آسپاراژیناز Erwinia sp. استفاده پزشکی دارد. به دلیل ایجاد واکنش های افزایش حساسیت، پیداکردن و استفاده از آنزیم های جدید L- آسپاراژیناز امروزه درخور توجه است. با توجه به شناخت کمتر باکتری های نمک دوست غربال گری این آنزیم در این گروه از باکتری ها می تواند نتایج مفیدی را به همراه داشته باشد. مواد و روش ها: در این مطالعه، آنزیم L-آسپاراژیناز در ۱۳۰ باکتری نمک دوست و تحمل کننده نمک دریافت شده از مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران با استفاده از معرف فنل رد غربال شدند. سپس برای سویه منتخب منحنی رشد، سنجش آنزیمی انجام شد و نهایتا اثر فاکتورهای مختلف بر تولید و فعالیت آنزیم ها بررسی شد. نتایج: براساس نتایج به دست آمده ۴۰ سویه مولد این آنزیم به دست آمد. بیشترین فراوانی جنس باکتریایی تولیدکننده L-آسپاراژیناز، متعلق به جنس Halomonas و Marinobacter بودند که هریک ۲۱.۴ درصد از کل را به خود اختصاص دادند. در میان سویه های تولیدکننده، بیشترین میزان تولید متعلق به سویه GBPx3 بود که براساس آنالیز ۱۶S rRNA متعلق به جنس Vibrio بود. شرایط محیط کشت بهینه برای تولید آنزیم در دمای ۳۵ درجه سانتی گراد pH (IU/ml 0.65) 8(0.926 (IU/ml و۲.۵ درصد NaCl IU/m 0.903)) به دست آمد و بیشترین میزان فعالیت آنزیم در دمای ۳۵ درجه سانتی گراد (IU/ml 0.781)8 pH (IU/ml 0.82)و نبودِ NaCl() تعیین شد. بحث و نتیجه گیری: این پروژه با هدف غربال گری باکتری های نمک دوست و تحمل کننده نمک جداشده از مناطق شور ایران که تولیدکننده آنزیم L-آسپاراژیناز هستند، انجام شده است. از میان سویه های مثبت به دست آمده، سویه منتخب GBPx3 از جنس Vibrio به عنوان سویه منتخب در تولید آنزیم انتخاب شد که ممکن است دارای L-آسپاراژیناز با اثرات جانبی کمتر برای بیماران باشد.

کلید واژه: L، آسپاراژیناز، باکتری نمک دوست، Vibrio، غربال گری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.