چالش های استراتژیک میان ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس نمودی از بازیابی رقابت ایران و عربستان، راه حلی اقتصادی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 چالش های استراتژیک میان ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس نمودی از بازیابی رقابت ایران و عربستان، راه حلی اقتصادی دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد چالش های استراتژیک میان ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس نمودی از بازیابی رقابت ایران و عربستان، راه حلی اقتصادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی چالش های استراتژیک میان ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس نمودی از بازیابی رقابت ایران و عربستان، راه حلی اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن چالش های استراتژیک میان ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس نمودی از بازیابی رقابت ایران و عربستان، راه حلی اقتصادی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مطالعات فرهنگی و سیاسی خلیج فارس

تعداد صفحات :۲۸

وجود سیستم اقتصاد بین المللی و همکاری های اقتصادی قوی بین کشورهای مختلف، باعث شده است که حتی کشورهایی که دشمن درجه یک هم محسوب می شوند، به دلیل همگرایی اقتصادی، به حل چالشهای سیاسی و استراتژیک خود روی بیاورند. بعد از سال ۲۰۰۳ شاهد تشدید تنشها و رقابتهای منطقه ای بین ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس، به خصوص ایران و عربستان سعودی بوده ایم. اکثر محققان و کارشناسان مسائل خاورمیانه تنشها و تضادهای منطقه ای در خلیج فارس را ناشی از عوامل سیاسی و استراتژیک میدانند و از عوامل اقتصادی غفلت کرده اند. علاوه بر این، عامل اساسی چالش در منطقه خلیج فارس و خاورمیانه رقابتهای منطقه ای ایران و عربستان و چالشهای اساسی این دو قدرت بزرگ بوده است که به دیگر کشورهای عربی نیز تسری پیدا کرده است. در واقع تنشهای اساسی ایران با کشورهای عربی خلیج فارس برگرفته از تنشی بزرگتر با عربستان و متعاقب ان امریکا است که در زمانهای مختلف چه مستقیم و چه غیرمستقیم خود را نشان داده است و عربستان نیز سعی کرده است چه در مواقع رویارویی مستقیم با ایران و چه در مواقعی غیرمستقیم و در زمان چالش کشورهای مختلف عربی خلیج فارس با ایران از این کشورها حمایت کند و به ایران فشار بیاورد تا از قدرت منطقه ای آن بکاهد. این مقاله با تجزیه تحلیل تضادهای مختلف میان ایران و اعراب بعد از سال ۲۰۰۳ با تمرکز بر ادغام و عدم ادغام اقتصادی کشورهای خلیج فارس، بر این امر تاکید می کند که هر یک از دو حالت یکپارچگی و یا عدم یکپارچگی اقتصادی باعث ایجاد انگیزه برای حل بحرانها و یا تشدید آنها می شود. همچنین سطح پایین مناسبات و یکپارچگی اقتصادی بین ایران و کشورهای عرب خلیج فارس از جمله عربستان و عدم وجود همکاریهای اقتصادی بین ایران و همسایگان عربش، از هر ابتکار جدیدی برای حل و فصل مناقشات جلوگیری کرده است. پیوند اقتصادی بدون شک می تواند از تشدید تنشها بکاهد و در بلند مدت نیز اختلافات را به حداقل برساند.

کلید واژه: ایران، عربستان، اقتصاد، آمریکا، کشورهای عربی خلیج فارس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.