مروری بر عوامل موثر در تولید لواستاتین توسط قارچ آسپرژیلوس ترئوس ATCC 20542 در کشت مایع


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر عوامل موثر در تولید لواستاتین توسط قارچ آسپرژیلوس ترئوس ATCC 20542 در کشت مایع دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر عوامل موثر در تولید لواستاتین توسط قارچ آسپرژیلوس ترئوس ATCC 20542 در کشت مایع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر عوامل موثر در تولید لواستاتین توسط قارچ آسپرژیلوس ترئوس ATCC 20542 در کشت مایع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر عوامل موثر در تولید لواستاتین توسط قارچ آسپرژیلوس ترئوس ATCC 20542 در کشت مایع :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: یکی از عوامل اصلی بیماری های قلبی عروقی، رسوب کلسترول در رگ ها می باشد. لواستاتین یک داروی کاهش دهنده کلسترول خون است که موجب مهار آنزیم ۳-هیدروکسی۳-متیل گلوتاریل-CoA ردوکتاز می شود. هدف از این مطالعه بررسی عوامل موثر در تولید لواستاتین توسط قارچ آسپرژیلوس ترئوسATCC 20542 می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه مروری برای جمع آوری اطلاعات، مقالات دارای یکی از کلمات Cardiovascular disease، Lovastatin، HMG-CoA reductase، Liquid submerged fermentation، Aspergillus terreus در فاصله سالهای ۱۹۶۰ تا ۲۰۱۶ در پایگاه های Pubmed، Nature،Science Direct و WHO جستجو و بررسی شدند.یافته ها: تعداد کل مقالات یافت شده ۱۸۰ مورد بود که از این تعداد، ۷۰ مقاله برای این مطالعه مناسب تشخیص داده شد. مطابق با نتایج مطالعات، لاکتوز به عنوان بهترین منبع کربنی، سویا و عصاره مخمر به عنوان بهترین منبع نیتروژنی، نسبت C/N برابر با ۴۱.۳، میزان ۱۰۷ اسپور در میلی لیتر، pH برابر ۶.۵، عناصر معدنی Fe، Zn،Mn و القاءگرهایی مانند لینولئیک اسید در غلظت بهینه موجب بیشترین میزان تولید لواستاتین می شوند.نتیجه گیری: بررسی مطالعات انجام شده نشان می دهد، منبع کربنی و نیتروژنی، نسبت C/N، میزان و نوع تلقیح، pH، عناصر معدنی و القاءگرها از جمله مهمترین عوامل موثر در مورفولوژی و جذب اکسیژن توسط قارچ آسپرژیلوس ترئوس بوده و از این رو در تولید لواستاتین نیز تاثیر می گذارند.

کلید واژه: سنتز زیستی، بیماری قلبی عروقی، لواستاتین، HMG-CoA، ردوکتاز، آسپرژیلوس ترئوس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.