عنوان فارسی: بررسی فقهی- حقوقی طلاق وکالتی و طلاق صغیره (عنوان عربی: دراسه فقهیه حقوقیه عن الطلاق التوکیلی و طلاق الصغیره)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: بررسی فقهی- حقوقی طلاق وکالتی و طلاق صغیره (عنوان عربی: دراسه فقهیه حقوقیه عن الطلاق التوکیلی و طلاق الصغیره) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: بررسی فقهی- حقوقی طلاق وکالتی و طلاق صغیره (عنوان عربی: دراسه فقهیه حقوقیه عن الطلاق التوکیلی و طلاق الصغیره)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: بررسی فقهی- حقوقی طلاق وکالتی و طلاق صغیره (عنوان عربی: دراسه فقهیه حقوقیه عن الطلاق التوکیلی و طلاق الصغیره)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: بررسی فقهی- حقوقی طلاق وکالتی و طلاق صغیره (عنوان عربی: دراسه فقهیه حقوقیه عن الطلاق التوکیلی و طلاق الصغیره) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های فقه و حقوق اسلامی (فقه و مبانی حقوق اسلامی)

تعداد صفحات :۲۱

چکیده فارسی:طلاق از دیرباز در قوانین و شرایع مختلف با حدود و قیودی پذیرفته شده است. در اسلام نیز طلاق دارای احکام و شرایط خاصی است و علمای دینی در طول قرون متمادی به بررسی و تشریح آن پرداخته اند. نظر به این که مقررات قانون مدنی از احکام شرعی اقتباس گردیده در مورد طلاق نیز از این امر مستثنی نبوده و احکام مذکور در متون فقهی را مورد لحاظ قرار داده است، ولی با این وجود گاهی شاهد سکوت و خلاء قانونی یا ابهام مواد قانون هستیم و این امر در برخی مسائل مربوط به طلاق نیز به چشم می خورد؛ از جمله طلاق وکالتی و طلاق صغیره که در فقه ماهیت و احکام این طلاق ها به روشنی بیان شده، اما قانون در تعیین نوع و ماهیت آنها سکوت کرده است. بدین جهت و برای حل مشکلات، مسائل و تفسیر مواد قانونی در این موارد بررسی فقهی آن ها و تطبیق با قانون کمک شایانی نموده و نقاط اشتراک و اختلاف آن ا را روشن می کند. مقاله حاضر برای رسیدن به چنین هدفی تدوین یافته است و طلاق وکالتی را با توجه به فلسفه وجودی آن رجعی و طلاق صغیره را باین می داند.

چکیده عربی:قد قُبِلَ الطلاقُ منذُ فترهٍ طویله فی القوانین المختلفه مع حدودٍ و قیود. مع العلم بأنَّ نظام القانون المدنی قد اُقتبس من الأحکام الشرعیه و منها الطلاق؛ و قد لوحَظت فیه الأحکام الفقهیه ایضاً. مع هذا قد نُشاهد الصمتَ أو الخلأ القانونی و الإبهام فی مواد القانون. هذا الامر یلاحَظُ فی بعض المسائل المتعلقه بالطلاق و منها: الطلاق التوکیلی و طلاق الصغیره و قد تبینّت ماهیه و أحکامُ کلٍّ منهما فی الفقه. و قد ساعدَ التدقیقُ الفقهی لِحَلّ المشاکل و تفسیر الموادّ القانونیه فی هذه الاُمور و التطبیق القانونی بین نقاط الاشتراک و الاختلاف فیما بینهما. و قد دُوِّنت هذه المقاله لهذا الهدف. و قد اعتَبَرت الطلاقَ التوکیلّیَ طلاقاً رجعیاً و طلاقً الصغیره طلاقاً بائناً حَسَبَ حکمتهما.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: طلاق، طلاق وکالتی، طلاق صغیره، طلاق بائن (کلیدواژه عربی: الطلاق، الطلاق التوکیلی، طلاق الصَّغیره، الطلاق البائن، الطلاق الرجعی)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.