تعیین کننده های رفتار پیشگیری از سوانح و حوادث خانگی در مادران دارای کودکان زیر ۵ سال بر اساس تئوری انگیزش محافظت


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین کننده های رفتار پیشگیری از سوانح و حوادث خانگی در مادران دارای کودکان زیر ۵ سال بر اساس تئوری انگیزش محافظت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین کننده های رفتار پیشگیری از سوانح و حوادث خانگی در مادران دارای کودکان زیر ۵ سال بر اساس تئوری انگیزش محافظت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین کننده های رفتار پیشگیری از سوانح و حوادث خانگی در مادران دارای کودکان زیر ۵ سال بر اساس تئوری انگیزش محافظت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین کننده های رفتار پیشگیری از سوانح و حوادث خانگی در مادران دارای کودکان زیر ۵ سال بر اساس تئوری انگیزش محافظت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم مراقبتی نظامی

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: سوانح و حوادث اولین علت مرگ ومیر کودکان زیر ۵ سال بویژه درکشورهای با درآمد پایین و متوسط است.هدف: هدف این مطالعه مشخص کردن تعیین کننده های رفتار پیشگیری از سوانح و حوادث خانگی در مادران دارای کودکان زیر ۵ سال مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان جویبار بر اساس تئوری انگیزش محافظت است.مواد و روش ها: در این پژوهش مقطعی از نوع توصیفی تحلیلی در سال ۱۳۹۰، ۱۹۰ مادر به روش تصادفی انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات، فرم مشخصات و پرسشنامه محقق ساخته پیشگیری از سوانح و حوادث خانگی بر اساس تئوری انگیزش محافظت بود که اعتبار و روایی آن در مطالعه مقدماتی کسب شد. داده ها در نرم افزار SPSS نسخه ۱۶ با استفاده از آزمون های آماری توصیفی و تحلیلی تجزیه و تحلیل شد.یافته ها: میانگین سازه کارآیی پاسخ درک شده در حد خوب و بقیه سازه های تئوری انگیزش محافظت در حد متوسط بود. میان نمرات ادراکات آسیب پذیری با شدت (P=0.001، r=0.39)، شدت با کارآیی پاسخ (P=0.001، r=0.37)، کارآیی پاسخ با خودکارآمدی (P=0.001، r=0.47) همبستگی مثبت معنادار مشاهده شد. در مادران با تحصیلات بالاتر، نمره کارآیی پاسخ درک شده بهتر بود (P=0.012). میانگین نمرات کارآیی پاسخ درک شده و خودکارآمدی در مادرانی که خود از کودکشان مراقبت می کردند بیشتر از مادرانی بود که سایر افراد از کودکشان مراقبت می کردند (P=0.0001 و p=0.0004).بحث و نتیجه گیری: ادراکات آسیب پذیری، خودکارآمدی، شدت و هزینه پاسخ این مادران متوسط بود که طراحی مداخلات ارتقایی در این زمینه بر اساس تئوری انگیزش محافظت پیشنهاد می شود.

کلید واژه: تئوری انگیزش محافظت، سوانح و حوادث، رفتار پیشگیری کننده، کودکان زیر ۵ سال، مادران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.