تاثیر تمرینات تقویت توجه بر عملکرد حافظه کاری و مولفه های خواندن دانش آموزان نارساخوان: یک مطالعه تک موردی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر تمرینات تقویت توجه بر عملکرد حافظه کاری و مولفه های خواندن دانش آموزان نارساخوان: یک مطالعه تک موردی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر تمرینات تقویت توجه بر عملکرد حافظه کاری و مولفه های خواندن دانش آموزان نارساخوان: یک مطالعه تک موردی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تمرینات تقویت توجه بر عملکرد حافظه کاری و مولفه های خواندن دانش آموزان نارساخوان: یک مطالعه تک موردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر تمرینات تقویت توجه بر عملکرد حافظه کاری و مولفه های خواندن دانش آموزان نارساخوان: یک مطالعه تک موردی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)
تعداد صفحات :۲۵
سابقه و هدف: نارساخوانی اختلالی شایع در میان دانش آموزان است که منجر به مشکلات گسترده ای در زمینه عملکرد تحصیلی می شود. هدف این پژوهش تعیین تاثیر تقویت توجه بر حافظه کاری و مولفه های خواندن دانش آموزان نارساخوان است.مواد و روش ها: طرح پژوهش حاضر از نوع شبه آزمایشی و یک مطالعه تک موردی با طرح خط پایه چندگانه با گروه کنترل بوده است. نمونه مورد بررسی در این مطالعه، ۸ دانش آموز نارساخوان ساکن شهرستان کرج بودند که در سال تحصیلی ۹۱-۹۰ به مراکز اختلالات یادگیری مراجعه کرده بودند. نمونه ها با روش نمونه گیری در دسترس انتخاب و به صورت تصادفی به دو گروه آزمایش و کنترل تقسیم شدند. تقویت عملکردهای توجهی به مدت ۱۵ جلسه با استفاده از برنامه توانبخشی شناختی صورت گرفت. آزمودنی ها در سه مرحله و در هر مرحله ۳ بار و هم چنین در یک فاصله زمانی چهار ماه مورد توسط آزمون توانایی خواندن فارسی (APRA) و آزمون N-BACK مورد ارزیابی قرار گرفتند. داده های این پژوهش با برنامه اکسل ۲۰۰۷ به منظور تحلیل کیفی داده ها و MBD جهت تحلیل کمی استفاده شد.یافته ها: نتایج حاصل از اندازه اثر به دست آمده از MBD و تحلیل بصری نشان می دهد که آزمودنی های گروه آزمایش در نمرات حافظه کاری و مولفه های خواندن تغییر و بهبود نشان دادند.استنتاج: تقویت توجه در بهبود دانش آموزان نارساخوان تاثیر دارد. بر مبنای نتایج این پژوهش می توان پیشنهاد نمود که به کارگیری ابزارهای توانبخشی شناختی در قالب برنامه های رایانه ای می تواند ابزار اثربخش در تقویت دانش آموزان نارساخوان باشد.
کلید واژه: نارساخوانی، تقویت توجه، حافظه کاری، توانایی خواندن
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.