تعیین حساسیت پرتویی لنفوسیت های افراد سالم و بیماران مبتلا به سرطان پروستات با استفاده از روش تراکم پیش رس کروموزومی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین حساسیت پرتویی لنفوسیت های افراد سالم و بیماران مبتلا به سرطان پروستات با استفاده از روش تراکم پیش رس کروموزومی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین حساسیت پرتویی لنفوسیت های افراد سالم و بیماران مبتلا به سرطان پروستات با استفاده از روش تراکم پیش رس کروموزومی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین حساسیت پرتویی لنفوسیت های افراد سالم و بیماران مبتلا به سرطان پروستات با استفاده از روش تراکم پیش رس کروموزومی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین حساسیت پرتویی لنفوسیت های افراد سالم و بیماران مبتلا به سرطان پروستات با استفاده از روش تراکم پیش رس کروموزومی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: تست های سیتوژنتیک برای سنجش حساسیت پرتویی و ریسک ابتلا به سرطان به کار برده می شوند. هدف ما بررسی حساسیت پرتویی افراد سالم و بیماران مبتلا به سرطان پروستات با روش تراکم پیش رس کروموزومی (PCC) شیمیایی بوده است.مواد و روش ها: از ۱۰ بیمار مبتلا به سرطان پروستات و ۱۰ فرد سالم، ۳.۵ میلی لیتر خون وریدی دریافت و در ۷ میکروتیوب استریل قرار داده شد. نمونه های دوگروه به جز شاهد با شتاب دهنده Siemens در انرژی MV 6 دوزهای ۰.۲۵، ۰.۵، ۱، ۲، ۴ و ۶ گری دریافت کردند. برای هر نمونه تست PCC شیمیایی انجام و لام های حاصله شمارش شد. برای مقایسه میزان بیراهی ناشی از دوزهای مختلف در هر گروه و مقایسه بیراهی حاصل از دوزهای یکسان در دو گروه از تست های Kruskal-Wallis non-parametric ANOVA و Mann-Whitney استفاده شد.یافته ها: بین تعداد حلقه های ایجاد شده و دوز پرتودهی (³۰.۵ Gy) ارتباط معنی داری در دو گروه سالم و مبتلا به سرطان بودکه با افزایش دوز، حلقه ها افزایش می یافت (p<0.05). مقایسه افراد سالم و مبتلا به سرطان پروستات در دوزهای یکسان اختلاف معنی داری در تعداد حلقه های حاصل نشان نداد (p=0.784).استنتاج: چون PCC شیمیایی به لحاظ نظری باید قابلیت تشخیص ناهنجاری های کروموزومی بیش تری را نسبت به آنالیز متافاز داشته باشد، در صورت استفاده هم زمان از تکنیک FISH، امکان شمارش همزمان دی سانتریک ها و قطعات دیگر فراهم می شود و ممکن است حساسیت پرتویی دو گروه مبتلا به سرطان پروستات و سالم از نظر میزان ناهنجاری های کروموزومی بهتر تفکیک گردد.

کلید واژه: تراکم پیش رس کروموزومی، حساسیت پرتویی، تست سیتوژنتیک، منحنی دوز، پاسخ، پرتودهی، سرطان پروستات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.