اثر تنش خشکی پس از گلدهی بر توان ذخیره سازی و میزان مشارکت ذخایر ساقه در عملکرد دانه ژنوتیپ های گندم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر تنش خشکی پس از گلدهی بر توان ذخیره سازی و میزان مشارکت ذخایر ساقه در عملکرد دانه ژنوتیپ های گندم دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر تنش خشکی پس از گلدهی بر توان ذخیره سازی و میزان مشارکت ذخایر ساقه در عملکرد دانه ژنوتیپ های گندم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تنش خشکی پس از گلدهی بر توان ذخیره سازی و میزان مشارکت ذخایر ساقه در عملکرد دانه ژنوتیپ های گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر تنش خشکی پس از گلدهی بر توان ذخیره سازی و میزان مشارکت ذخایر ساقه در عملکرد دانه ژنوتیپ های گندم :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی گیاهان زراعی
تعداد صفحات :۲۴
به منظور بررسی اثر تنش خشکی پس از گلدهی بر انتقال مجدد ماده خشک ۵۶ ژنوتیپ گندم، این آزمایش به صورت لاتیس مستطیلی ۸×۷ با دو تکرار در مزرعه تحقیقاتی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی کرمانشاه اجرا شد. نتایج نشان داد که بین ژنوتیپ ها از لحاظ عملکرد دانه تفاوت معنی داری در سطح احتمال یک درصد وجود داشت و در حدود ۲۷.۲ درصد افت عملکرد دانه در واکنش به تنش خشکی پس از گلدهی دیده شد. مقایسه میانگین عملکرد در ژنوتیپ های مختلف گندم نشان داد که در شرایط کنترل رطوبتی ژنوتیپ های داراب ۲، نوید و UN-11 (به ترتیب با ۷۶۰، ۶۹۰ و ۶۶۲۲ گرم در مترمربع) بیشترین و رقم رسد (۴۱۹ گرم در مترمربع) دارای کم ترین عملکرد دانه بود و در شرایط تنش خشکی پس از گلدهی نیز ژنوتیپ های ۳۳۰ و مغان ۱ به ترتیب با ۵۴۲ و ۵۱۰۰ گرم در مترمربع بیش ترین و رقم شیرودی با ۱۸۷ گرم بر مترمربع کم ترین عملکرد دانه را داشتند. از نظر انتقال مجدد ماده خشک و کارایی انتقال مجدد، میان گره های پایینی ساقه نسبت به دم گل آذین و ماقبل آخر برتری نشان داد. ژنوتیپ های مورد مطالعه در انتقال مجدد و کارایی انتقال مجدد ماده خشک اختلاف معنی داری داشتند. با توجه به نتایج به دست آمده، به نظر می رسد که، کارایی انتقال مجدد تحت تاثیر ژنتیک و محیط بوده و احتمالا تولید ماده خشک بیش تر در مرحله گلدهی باعث انتقال مجدد بیش تر ماده خشک به سمت دانه خواهد شد.
کلید واژه: گندم نان، تنوع ژنتیکی، ماده خشک و دم گل آذین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.