اثر تنش خشکی بر میزان پرولین، کربوهیدرات های محلول، نشت الکترولیت ها و محتوای آب نسبی لوبیا (.Phaseolus vulgaris L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تنش خشکی بر میزان پرولین، کربوهیدرات های محلول، نشت الکترولیت ها و محتوای آب نسبی لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تنش خشکی بر میزان پرولین، کربوهیدرات های محلول، نشت الکترولیت ها و محتوای آب نسبی لوبیا (.Phaseolus vulgaris L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تنش خشکی بر میزان پرولین، کربوهیدرات های محلول، نشت الکترولیت ها و محتوای آب نسبی لوبیا (.Phaseolus vulgaris L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تنش خشکی بر میزان پرولین، کربوهیدرات های محلول، نشت الکترولیت ها و محتوای آب نسبی لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۲۵

به منظور بررسی اثر تنش خشکی در طی مرحله گل دهی بر میزان پرولین، قندهای محلول کل، فروکتوز، گلوکز و ساکارز برگ های لوبیا این آزمایش به صورت کرت های دو بار خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. عامل اصلی شامل چهار رقم لوبیا (Taylor، COS16، خمین و اختر)، عامل فرعی شامل سه سطح تنش خشکی (۳۰، ۶۰ و ۱۰۰ درصد ظرفیت زراعی) و عامل فرعی فرعی شامل دو سطح مدت زمان تنش (سه و نه روز) بود. نتایج نشان داد که تنش خشکی به طور معنی داری باعث کاهش محتوای آب نسبی و ساکارز و افزایش مقدار نشت الکترولیتی، کربوهیدرات های محلول کل، فروکتوز، گلوکز و پرولین گردید. همبستگی منفی معنی داری بین محتوای آب نسبی و نشت الکترولیتی، کربوهیدرات های محلول در آب، محتوای فروکتوز و گلوکز وجود داشت. در شرایط تنش آبی، تجمع کربوهیدرات های محلول و پرولین در ارقام متحمل Taylorو COS16 بیش تر از حساس اختر و خمین بود. افزایش مدت زمان تنش از سه به نه روز باعث افزایش معنی داری در میزان پرولین، گلوکز، فروکتوز و قندهای محلول کل گردید. برهمکنش اثر تنش × رقم و تنش × مدت زمان بر تمامی صفات مورد ارزیابی معنی دار بود، درصورتی که برهمکنش رقم × مدت زمان اثر معنی داری بر میزان نشت الکترولیتی، پرولین و کربوهیدرات های محلول کل داشت. نتایج این بررسی نشان داد که پرولین و کربوهیدرات ها در سازوکارهای تحمل به تنش نقش دارند و متابولیسم آن ها تحت اثر تنش آبی خاک قرار می گیرد.

کلید واژه: رقم، ساکارز، فروکتوز، گلوکز و لوبیا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.