مدل سازی وبهینه سازی بازیابی ترکیبات ارشمند (انتی اکسیدانهای طبیعی ) از پسماند آلاینده محیط زیست (نقاله انگور کارخانجات آبمیوه گیری )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدل سازی وبهینه سازی بازیابی ترکیبات ارشمند (انتی اکسیدانهای طبیعی ) از پسماند آلاینده محیط زیست (نقاله انگور کارخانجات آبمیوه گیری ) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدل سازی وبهینه سازی بازیابی ترکیبات ارشمند (انتی اکسیدانهای طبیعی ) از پسماند آلاینده محیط زیست (نقاله انگور کارخانجات آبمیوه گیری )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدل سازی وبهینه سازی بازیابی ترکیبات ارشمند (انتی اکسیدانهای طبیعی ) از پسماند آلاینده محیط زیست (نقاله انگور کارخانجات آبمیوه گیری )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدل سازی وبهینه سازی بازیابی ترکیبات ارشمند (انتی اکسیدانهای طبیعی ) از پسماند آلاینده محیط زیست (نقاله انگور کارخانجات آبمیوه گیری ) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

باتوجه به ویژگی های آنتی اکسیدانی قوی پلی فنولها، فراوانی آنها درموادغذایی واثرات هستند مستندآنها درجلوگیری ازبیماری های استرس اکسیداسیونی محققان مطالعات گسترده ای رادرزمینه تهیه وبررسی خواص پلی فنول ها شروع کرده اند. دراین کارپژوهشی شرایط استخراج ترکیبات فنولی ازتفاله انگور حاصل از کارخانجات ابمیوه گیری بهینه سازی شدتابه عنوان جایگزین انتی اکسیدانهای سنتزی( باخواص سرطانزایی اثبات شده) درصنایع غذایی ودارویی مورد استفاده قرارگیرند. محتوی فنولی کل ترکیبات فنولی استخراج شده توسط روش فولین سیوکالتووخاصیت آنتی اکسیدانی آنها با بکارگیری روش رادیکال آزادDPPH تعیین گردید. جهت بهینه کردن پارامتر های غلظت حلال، نسبت حلال به جامد، زمان و دمای استخراج آزمایشات با استفاده ازروش پاسخ رویه طراحی واجراشد. نقطه بهینه بااتانول ۴۶/ . نسبت حلال به جامد ۳۰برابر، دمای استخراج ۵۶.C و زمان استخراج ۶ساعت حاصل شد. محتوی فنولی نمونه ها براساس میلیگرم براکی والان گالیک اسیددرهرگرم تفاله خشک و خاصیت آنتی اکسیدانی براساس درصد حذف DPPH بیان گردیده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.