بررسی اثر افزودن نانو ذرات اکسید آهن (Nano-Fe


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر افزودن نانو ذرات اکسید آهن (Nano-Fe دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر افزودن نانو ذرات اکسید آهن (Nano-Fe  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر افزودن نانو ذرات اکسید آهن (Nano-Fe،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر افزودن نانو ذرات اکسید آهن (Nano-Fe :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآیندهای نوین در مهندسی مواد (مهندسی مواد مجلسی)

تعداد صفحات :۱۳

دیرگدازهای منیزیا- دولومایی محصولات قلیایی از دولومای پخت شده (یا ذوبی) و منیزیای پخت شده (یا ذوبی) هستند که دارای ۵۰-۸۰% وزنی منیزیا می باشند. این دیرگدازهای دارای مزایای زیادی از جمله مقاومت به خوردگی بالا در مقابل سرباره بازی، عملکرد دمایی بالا (دیرگدازی بالا)، توانایی تولید فولاد مذاب تمیز و صرفه اقتصادی (به دلیل وجود منابع فراوان از دولومیت و منیزیت در ایران)، می باشند. با این وجود استفاده از این نوع دیرگدازها به دلیل مقاومت به هیدراتاسیون ضعیف در صنایع مختلف با محدودیت روبه رو شده است. در فعالیت حاضر افزودن نانو ذرات اکسید آهن (Nano-Fe2O3) بر ریزساختار و مقاومت به هیدراتاسیون دیرگدازهای منیزیا- دولومایی حاوی %۳۵ وزنی اکسید کلسیم (CaO) مورد بررسی قرار گرفته است. از دولومیت زفره اصفهان و منیزیت بیرجند به عنوان مواد اولیه مصرفی و از نانو ذرات اکسید آهن به عنوان افزودنی استفاده شده است. نمونه های استوانه ای پس از شکل دهی با پرس تحت فشار ۹۰ MPa در دمای ۱۱۰ °C به مدت ۲۴ ساعت خشک و با سرعت ۵ °C/ min به دمای ۱۶۵۰ °C/ min رسیده و به مدت ۳ ساعت در این دما نگهداری شدند. نتایج نشان داد که افزودن نانو ذرات اکسید آهن منجر به تشکیل فازهای با نقطه ذوب پایین از قبیل C2F،C3A و CAF می شود. فازهای زودگداز نام برده در دمای پخت نمونه ها (۱۶۵۰)، به صورت فاز مایع درآمده و دانه های منیزیا، کلسیا ر و مرزدانه ها را احاطه کرده و منجر به افزایش دانسیته و کاهش تخلخل نمونه ها و درنتیجه بهبود مقاومت به هیدراتاسیون نمونه ها شده است. استفاده از نانوذرات اکسید آهن منجر به بهبود فرآیند پخت نمونه ها از طریق فاز مایع شده است.

کلید واژه: دیرگداز منیزیا- دولومایی، هیدراتاسیون، نانو ذرات اکسیدآهن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.