تعیین اثر پارامتر های عملیاتی بر خواص ذرات در فناوری تولید ریز ذرات به روش پاشش سیال فوق بحرانی در محیط مایع
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تعیین اثر پارامتر های عملیاتی بر خواص ذرات در فناوری تولید ریز ذرات به روش پاشش سیال فوق بحرانی در محیط مایع دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین اثر پارامتر های عملیاتی بر خواص ذرات در فناوری تولید ریز ذرات به روش پاشش سیال فوق بحرانی در محیط مایع کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین اثر پارامتر های عملیاتی بر خواص ذرات در فناوری تولید ریز ذرات به روش پاشش سیال فوق بحرانی در محیط مایع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تعیین اثر پارامتر های عملیاتی بر خواص ذرات در فناوری تولید ریز ذرات به روش پاشش سیال فوق بحرانی در محیط مایع :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی شیمی ایران
تعداد صفحات :۱۲
از روش پاشش ناگهانی جت فوق بحرانی در محیط مایع جهت تولید ریز ذرات یک ماده دارویی و افزایش سرعت انحلال پذیری آن استفاده شده است. این روش به دلیل اعتدال شرایط عملیاتی بالاخص برای مواد زیست شناختی، ترکیبات آلی، مواد دارویی و غذایی بیشتر از سایر روش های تولید ریز ذرات مورد استقبال قرار گرفته است. پاشش سیال فوق بحرانی به درون محیط فشرده مایع، می تواند منجر به تولید ذراتی ریز و یکنواخت گردد. هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر شرایط محیط دریافت دارنده جت پاششی بر خواص ذرات است. نتایج نشان می دهند که اگر مایع دریافت کننده جت دمای پایین (کمتر از ۱۰oC) قرار داشته باشد، ذرات تولید شده، درشت و نسبتا کریستالی بوده و از سرعت انحلال پذیری چندان بالایی برخوردار نخواهند بود. گذشته از دمای مایع، استفاده از محلول پلیمری به جای آب خالص، می تواند به بهبود کیفیت ذرات کمک کند. ترکیب مدل انتخاب شده در این آزمایش ایبوبروفن است که دارویی ضد درد و التهاب بوده و عموما به صورت خوراکی مصرف می شود. جذب این دارو در بدن به دلیل نامحلول بودن آن، بسیار کم است. کاهش اندازه ذرات این ترکیب جامد، موجب افزایش سطح ویژه و سرعت انحلال پذیری آن می شود. سیال به کار گرفته شده نیز گاز CO2 است که در شرایط کاملا معتدل (فشار۷۲ bar و دمای ۳۱.۱oC) به نقطه بحرانی می رسد. به علاوه غیر سمی و ارزان قیمت بوده و بر ماهیت شیمیایی مواد تاثیر نمی گذارد.
کلید واژه: پاشش ناگهانی، جت پاششی، دی اکسید کربن فوق بحرانی، ریز ذرات دارویی، محلول پلیمری
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.