تاثیر نیروی جاذبه زمین بر تف جوشی فاز مایع در قطعات برنزی Cu- 10 Sn- 10 Pb و نقش آن بر ریز ساختار و شکل ظاهری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نیروی جاذبه زمین بر تف جوشی فاز مایع در قطعات برنزی Cu- 10 Sn- 10 Pb و نقش آن بر ریز ساختار و شکل ظاهری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نیروی جاذبه زمین بر تف جوشی فاز مایع در قطعات برنزی Cu- 10 Sn- 10 Pb و نقش آن بر ریز ساختار و شکل ظاهری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نیروی جاذبه زمین بر تف جوشی فاز مایع در قطعات برنزی Cu- 10 Sn- 10 Pb و نقش آن بر ریز ساختار و شکل ظاهری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نیروی جاذبه زمین بر تف جوشی فاز مایع در قطعات برنزی Cu- 10 Sn- 10 Pb و نقش آن بر ریز ساختار و شکل ظاهری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مواد نوین

تعداد صفحات :۱۴

با افزایش دمای تف جوشی و تشکیل فاز مایع بیش تر، به دلیل نیروی جاذبه زمین، مذاب به سمت نواحی پایین تر کشیده شده و سبب پر شدن حفرات و تخلخل ها در این نواحی می شود. تفاوت در کسر حجمی مذاب، باعث ایجاد گرادیان ریزساختاری از بالا به پایین قطعات در حین تف جوشی می شود. هدف از انجام این پژوهش، بررسی تاثیر نیروی جاذبه زمین بر شکل ظاهری و هم چنین تحولات ریزساختاری قطعات تف جوشی شده است. به این منظور، قطعات برنزی با ترکیب شیمیایی Cu- 10 Sn- 10 Pb در محدوده دمایی ۸۹۰-۹۷۰oC به مدت ۲۰ دقیقه تف جوشی شدند. از قطعات برنزی در شرایط گوناگون تف جوشی به صورت درجا عکس برداری شد. از این پژوهش نتیجه شد که به دلیل کاهش ویسکوزیته در نواحی پایینی قطعات تف جوشی شده و همین طور نیروی وزن قسمت های بالایی، میزان تغییرشکل از بالا به پایین افزایش می یابد. می توان دلیل این موضوع را افزایش کسر حجمی مذاب به دلیل افزایش دمای تف جوشی دانست که در نواحی پایینی این مقدار بیش تر بوده و در نتیجه تغییر در شکل ظاهری قطعات و مشاهده پدیده پاشنه فیلی را در پی دارد. عنصر سرب نقش مهمی در خردایش و آرایش مجدد ذرات برنزی ایفا می کند که همین موضوع روی ریزساختار و شکل ظاهری قطعات در حین تف جوشی تاثیر می گذارد.

کلید واژه: تف جوشی سوپرسالیدوس، نیروی جاذبه زمین، گرادیان ریزساختاری، ویسکوزیته، پاشنه فیلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.