بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری های مهم بیماری زای منتقله از موادغذایی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری های مهم بیماری زای منتقله از موادغذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری های مهم بیماری زای منتقله از موادغذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری های مهم بیماری زای منتقله از موادغذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری های مهم بیماری زای منتقله از موادغذایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۳

باکتری های با منشا غذایی در ایجاد عفونت ها یا مسمومیت های غذایی در انسان نقش دارند. با افزایش روزافزون تعداد سویه های باکتریایی مقاوم به آنتی بیوتیک تلاش فراوانی جهت استفاده از خواص ضدمیکروبی گیاهان انجام می گیرد. گیاه اسپند از جمله گیاهان دارویی در طب سنتی ایران بوده که از گذشته از آن به عنوان ضدعفونی کننده استفاده می گردید. در میان باکتری های بیماری زای غذایی، اشریشیا کلی O157:H7، سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز جزو باکتری های خطرناک و شناخته شده می باشند. این تحقیق با هدف تعیین اثر ضدمیکروبی عصاره متانولی گیاه اسپند بر رشد این باکتری ها در شرایط آزمایشگاهی انجام شد. تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی (MIC) و حداقل غلظت باکتری کشی (MBC) عصاره با استفاده از روش رقیق سازی در محیط مولر هینتون براث تعیین گردید. طبق نتایج مطالعه، MIC عصاره متانولی گیاه اسپند برای باکتری های اشریشیا کلی O157:H7 و سالمونلا تیفی موریوم ۱.۵۶ میلی گرم در میلی لیتر و برای باکتری لیستریا مونوسیتوژنز ۰.۷۸ میلی گرم در میلی لیتر تعیین شد. هم چنین، MBC عصاره متانولی گیاه اسپند برای باکتری های مذکور مشابه MIC آن ها بود. با توجه به نتایج به دست آمده، پیشنهاد می شود از عصاره گیاه اسپند به عنوان جزئی از فرمولاسیون محلول های ضدعفونی کننده مواد غذایی استفاده گردد.

کلید واژه: عصاره متانولی اسپند، اشریشیا کلی، سالمونلا تیفی موریوم، لیستریا مونوسیتوژنز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.