بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه ای ترکیبات


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه ای ترکیبات دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه ای ترکیبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه ای ترکیبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه ای ترکیبات :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۴

ترکیبات مشتق شده از گیاهان، طی قرن ها به دلیل داشتن فعالیت ضدمیکروبی، استفاده های دارویی داشته اند. در این پژوهش اثر ضدباکتریایی روغن کرچک دو واریته اصفهان و مشهد روی استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و لیستریا اینوکوآ مورد ارزیابی قرار گرفت. بدین منظور از روش انتشار دیسک و کمترین غلظت بازدارندگی (MIC) و کشندگی (MBC) به روش براث میکرودایلوشن استفاده شد. روغن کرچک توسط دستگاه سوکسله با حلال نرمال هگزان استخراج و به وسیله دستگاه GC/MS مورد تحلیل قرار گرفت. بر اساس رقت های تهیه شده، MIC روغن های کرچک روی باکتری های مورد آزمایش بین %۱۲.۵-۲۵ بود، به غیر از روغن کرچک واریته اصفهان که روی اشریشیا کولای بین %۶.۲۵-۱۲.۵ برآورد شد. در آزمون MBC، هر دو واریته در غلظت ۱۰۰% موجب غیرفعال شدن باکتری ها شدند. بر مبنای تجزیه و تحلیل GC/MS، بیشترین مقدار اولئیک اسید مربوط به روغن کرچک واریته اصفهان بود. هم چنین ریسینویئک اسید به مقدار %۱.۳۰۷، جنتیسیک اسید %۰.۵۹۷ و پالمیتیک اسید %۱.۹۴۹، که در روغن کرچک واریته اصفهان موجود، اما روغن کرچک واریته مشهد فاقد این ترکیبات بود. بر اساس نتایج مطالعه، روغن هر دو واریته کرچک بیشترین اثر ضدباکتریایی را روی اشریشیا کولای داشتند، اما در مجموع خاصیت ضدباکتریایی واریته اصفهان در مقایسه با واریته مشهد قوی تر برآورد شد. به نظر می رسد، وجود ترکیبات فنلی، کامفوری و اسیدهای چرب غیراشباع از مهم ترین عوامل بازدارندگی بیشتر روغن کرچک واریته اصفهان روی اشریشیا کولای می باشد. با توجه به خاصیت ضدمیکروبی روغن کرچک، می توان از این ترکیب به عنوان یک نگه دارنده و آنتی بیوتیک طبیعی در صنایع غذایی استفاده نمود.

کلید واژه: روغن کرچک، حداقل غلظت بازدارندگی، حداقل غلظت کشندگی، انتشار دیسک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.