میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال ۱۳۹۳


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال ۱۳۹۳ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال ۱۳۹۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال ۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال ۱۳۹۳ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۰

پاتولین مایکوتوکسینی است که بوسیله گونه های مختلف از کپک ها تولید می شود. در مطالعه حاضر ۷۰ نمونه شامل ۳۵ نمونه لواشک و ۳۵ نمونه آب سیب به طور تصادفی از فروشگاه های شهرستان شهرکرد جمع آوری و جهت بررسی حضور پاتولین به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC-DAD) مطابق روش استاندارد ملی ایران مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج این این تحقیق نشان داد که پاتولین در ۱۴ نمونه لواشک سیب (۴۰ درصد) و ۷ نمونه آب سیب (۲۰ درصد) وجود دارد. میانگین غلظت پاتولین در نمونه های لواشک و آب سیب به ترتیب ۳۴.۹±۲۶.۳ و ۲۶±۱۹.۷ میکروگرم در کیلوگرم بود. اگرچه غلظت میانگین پاتولین در نمونه های مورد مطالعه کمتر از حداکثر میزان مجاز ایران (۵۰ میکروگرم در کیلوگرم) می باشد ولی غلظت پاتولین در ۵.۷ درصد نمونه های لواشک سیب و ۲.۹ درصد نمونه های آب سیب بالاتر از حداکثر مجاز اتحادیه اروپا و ایران (۵۰ میکروگرم در کیلوگرم) بود.

کلید واژه: لواشک، پاتولین، کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC)، مایکوتوکسین، سیب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.