پیش بینی روند تغییرات مکانی کاربری اراضی با استفاده از مدل زنجیره مارکوف- CA (مطالعه موردی: منطقه کوهمره سرخی استان فارس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیش بینی روند تغییرات مکانی کاربری اراضی با استفاده از مدل زنجیره مارکوف- CA (مطالعه موردی: منطقه کوهمره سرخی استان فارس) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیش بینی روند تغییرات مکانی کاربری اراضی با استفاده از مدل زنجیره مارکوف- CA (مطالعه موردی: منطقه کوهمره سرخی استان فارس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیش بینی روند تغییرات مکانی کاربری اراضی با استفاده از مدل زنجیره مارکوف- CA (مطالعه موردی: منطقه کوهمره سرخی استان فارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیش بینی روند تغییرات مکانی کاربری اراضی با استفاده از مدل زنجیره مارکوف- CA (مطالعه موردی: منطقه کوهمره سرخی استان فارس) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی در منابع طبیعی ( کاربرد سنجش از دور و GISدر علوم منابع طبیعی )

تعداد صفحات :۱۷

تغییر کاربری اراضی به عنوان عاملی پایه در تغییرات زیست محیطی عمل کرده و به یک خطر جهانی تبدیل شده است. بازبینی این تغییرات از طریق تصاویر ماهواره ای و پیش بینی و ارزیابی پتانسیل آنها از طریق مدلسازی می تواند به برنامه ریزان محیط زیست و مدیران منابع طبیعی برای تصمیمات آگاهانه تر کمک کند. هدف این تحقیق بازبینی، مدلسازی و پیش بینی تغییرات کاربری اراضی در دوره ۲۵ ساله ۱۳۹۱-۱۳۶۶ توسط مدل زنجیره مارکوف-CA (CA-Markov) در منطقه کوهمره سرخی استان فارس است. بدین منظور نقشه های کاربری اراضی با استفاده از تصاویر سنجنده + ETM و TM ماهواره لندست در سه دوره زمانی مربوط به سال های ۱۳۶۶، ۱۳۷۹ و ۱۳۹۱ تهیه گردید. سپس صحت سنجی نقشه ها و آشکارسازی تغییرات انجام شد. نتایج آشکارسازی تغییرات دوره اول (۷۹- ۱۳۶۶) با ضریب کاپای ۸۳% و دوره دوم (۱۳۹۱-۱۳۷۹) با ضریب کاپای ۸۸% نشان می دهد که بیش ترین افزایش مساحت در ناحیه مرتع و بیش ترین کاهش مساحت در ناحیه جنگل رخ داده است. به منظور کالیبره کردن مدل زنجیره مارکوف، نقشه کاربری سال ۱۳۹۱ پیش بینی شد و ماتریس خطای بین نقشه حاصل از مدل سازی و نقشه کاربری مرجع سال ۱۳۹۱، ضریب کاپای ۷۵% بدست داد. سپس نقشه کاربری اراضی برای چشم انداز ۱۴۰۳ با مدل مدل زنجیره مارکوف- CA پیش بینی گردید. نتایج نهایی حاکی از آن است که بیش ترین تغییر کاربری نسبت به سال ۱۳۹۱، در ناحیه جنگل بوده و به کاربری های کشاورزی آبی و مرتع تبدیل می شود که می تواند در برنامه ریزی آینده توسط مسوولان مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: آشکارسازی تغییرات کاربری اراضی، مدل سازی، پیش بینی، مدل زنجیره مارکوف

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.