مقاله ارزیابی گرمایی فیزیکی در دوره بیات شدن یا ماندگی نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی گرمایی فیزیکی در دوره بیات شدن یا ماندگی نان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی گرمایی فیزیکی در دوره بیات شدن یا ماندگی نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی گرمایی فیزیکی در دوره بیات شدن یا ماندگی نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی گرمایی فیزیکی در دوره بیات شدن یا ماندگی نان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
بیات شدن نان پدیده کاملأ پیچیده ای است که هنوز هم به طور کامل درک نشده است این مطالعه ، اثرات بیات شدن را برروی خواص گرمایی DMA ( و فیزیکی یرمایی DSC ( نان بررسی کرده است . پروسه بیات شدن ، انتقال آب از خرده های نان قسمت درونی آن را به قسمت روی یا لایه خارجی آن افزایش داد. و همچنین فراکسیون آب غیر قابل انجماد UFW ( راهم افزایش می دهد . میزان سپروی آمیلوپکسین ، در طول دوره بیات شدگی افزایش یافته و همچنین مشخص شده که از دست رفتن آب قابل انجمادFW به دلیل وجود آب درساختار کریستالی نشاسته و همچنین انتقال آب ازقسمت درونی نان به قسمت رویی آن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.