بررسی میزان افلاتوکسین M1 در نمونه های شیر کارخانه های لبنیاتی گیلان به روش الایزا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی میزان افلاتوکسین M1 در نمونه های شیر کارخانه های لبنیاتی گیلان به روش الایزا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی میزان افلاتوکسین M1 در نمونه های شیر کارخانه های لبنیاتی گیلان به روش الایزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان افلاتوکسین M1 در نمونه های شیر کارخانه های لبنیاتی گیلان به روش الایزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی میزان افلاتوکسین M1 در نمونه های شیر کارخانه های لبنیاتی گیلان به روش الایزا :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دنیای میکروب ها
تعداد صفحات :۸
آفلاتوکسین M1 از متابولیت های آفلاتوکسین B1 است و در شیر حیواناتی که با غذای آلوده تغذیه شده باشند یافت می گردد. وجود آفلاتوکسین M1 در شیر باعث ایجاد مشکلاتی در انسان مانند سرکوب سیستم ایمنی، ایجاد جهش، ناقص الخلقه زایی و سرطان می شود. این مطالعه با هدف ارزیابی میزان افلاتوکسین M1 در نمونه های شیر کارخانه های لبنیاتی گیلان به روش الایزا انجام شد. در این مطالعه مقطعی، در مجموع ۱۰۰ نمونه شیر به طور تصادفی در فصل های مختلف (هر فصل ۵ نوبت) از ۵ کارخانه شیر در استان گیلان در سال ۱۳۹۱ جمع آوری گردید. میزان غلظت آفلاتوکسین M1 در نمونه های مورد نظر با روش الایزا مورد بررسی قرار گرفت. از مجموع نمونه ها، ۱۱ نمونه (۱۱ درصد) دارای آلودگی کمتر از حدمجاز کدکس (۵۰ng/l) بودند. نمونه های فصل تابستان با میانگین آلودگی ۷۰.۹۲ نانوگرم بر لیتر کمترین و فصل زمستان با میانگین آلودگی ۱۳۷ نانوگرم بر لیتر بیشترین میزان آلودگی را داشتند. کارخانه (ب) با میانگین سالانه ۱۳۵.۱۵ng/l و کارخانه (د) با میانگین سالانه ۶۰.۹۰ng/l به ترتیب بیشترین و کمترین میزان آلودگی را دارا بودند. با توجه به اینکه ۸۹ درصد نمونه های شیر آلودگی بیش از حد مجاز داشتند و آلودگی شیر می تواند مشکلات فراوانی برای سلامت جامعه ایجاد نماید، بنابراین لازم به نظر می رسد که شیر و فرآورده های آن به صورت دوره ای برای میزان آلودگی به آفلاتوکسین M1 تحت کنترل قرار گیرند. همچنین غذای دام ها باید به گونه ای نگهداری شود که به قارچ های مولد آفلاتوکسین آلوده نگردد.
کلید واژه: گیلان، شیر، آفلاتوکسین M1، الایزا
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.