مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۶

در سال های اخیر عصاره های گیاهی به عنوان مواد ضدمیکروبی مورد استفاده قرار گرفته اند. یکی از این عصاره ها، عصاره برگ زیتون می باشد که ویژگی های ضدمیکروبی این عصاره به دلیل وجود ترکیب های فنولی است. در این پژوهش، عصاره برگ چهار رقم زیتون شیراز، زرد، روغنی و دزفول توسط حلال های مختلف (استون، متانول و اتانول) و با کمک مایکروویو استخراج شد و اثر ضد باکتریایی آن ها بر باسیلوس سرئوس (Bacillus cereus) به دو روش استاندارد و میکروپلیت مورد بررسی قرار گرفت. کمترین غلظتی از عصاره که موجب مهار رشد باکتری گردیده بود (MIC) برای یازده نمونه از عصاره ها برابر با ۲۰ میلی گرم بر میلی لیتر به دست آمد و تنها MIC عصاره متانولی رقم روغنی ۱۰ میلی گرم بر میلی لیتر بود. در این پژوهش منحنی رشد باکتری باسیلوس سرئوس تحت تاثیر عصاره های برگ زیتون در مدت ۲۴ ساعت گرمخانه گذاری در دمای ۳۷ درجه سلسیوس رسم گردید و میانگین درصد مهار رشد هر عصاره بعد از ۲۴ ساعت محاسبه شد. نتایج نشان داد، عصاره متانولی برگ زیتون رقم روغنی با ۹۱.۳ و ۸۷.۸ درصد مهار در غلظت های ۱۰ و ۲۰ میلی گرم بر میلی لیتر بیشترین اثر ضدمیکروبی را بر باسیلوس سرئوس نسبت به دیگر ارقام مورد بررسی داشت. این مطالعه نشان داد که عصاره برگ زیتون به دست آمده از ضایعات ارزان قیمت کشاورزی، می تواند به عنوان یک منبع ارزشمند از ترکیبات فعال زیستی با خاصیت ضدباکتریایی باشد که قابل استفاده به عنوان افزودنی سالم در مواد غذایی است.

کلید واژه: اثر ضدمیکروبی، باسیلوس سرئوس، مهار رشد، برگ زیتون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.