بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: نشاسته یکی از فراوان ترین ترکیبات پلیمری است که به عنوان یکی از اجزا غذایی نقش مهمی را در بافت بسیاری از انواع غذاها دارد. نشاسته به عنوان غلیظ کننده و پایدارکننده در صنایع غذایی کاربرد دارد اما به دلیل برخی خواص محدود کننده از جمله مقاومت برشی پایین، تجزیه حرارتی، تمایل زیاد به بیاتی و سینرسیس بالا استفاده از آن در صنعت محدود گردیده است که می توان با اصلاح و تغییر خواص فیزیکی و شیمیایی نشاسته طبیعی آن را کاربردی تر نمود.مواد و روش ها: در این پژوهش، اثر استیله کردن با استیک انهیدرید بر روی نشاسته استخراج شده از جو واریته بهمن کشت شده در منطقه لردگان استان چهارمحال و بختیاری مورد بررسی قرار گرفته است. ویژگی های فیزیکی از جمله سینرسیس، قدرت تورم، خصوصیات حرارتی، ویسکوزیته و خصوصیات مورفولوژیکی تعیین گردید.یافته ها: نتایج حاصل بیانگر آن است که بین قدرت تورم نشاسته شاهد با نشاسته استیله شده در زمان ۱۰ دقیقه، اختلاف معناداری در سطح ۰.۰۵ درصد وجود ندارد در حالی که این اختلاف با نشاسته استیله شده در زمان ۵ ساعت معنادار می باشد همچنین میزان سینرسیس بین نشاسته شاهد و نشاسته های استیله شده دارای اختلاف معنادار در سطح ۰.۰۵ است.استیله کردن همچنین باعث کاهش دمای ژلاتینه شدن در نشاسته های مشتق شده نسبت به نشاسته شاهد می گردد ضمن آن که این تعدیل پیک ویسکوزیته را نیز افزایش می دهد.این تعدیل همچنین باعث ایجاد تغییراتی در مورفولوژی گرانول ها نیز گردید.نتیجه گیری: با توجه به نتایج حاصله، تولید نشاسته اصلاح شده جو، قادر است بعضی از خواص عملکردی نشاسته را بهبود بخشد. چنین نشاسته ای می تواند جایگزین برخی ترکیبات شیمیایی و صمغ های گران قیمت با عملکرد مشابه گردد.

کلید واژه: استیله کردن، تعدیل، جو، خواص فیزیکوشیمیایی، نشاسته

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.