ارزیابی روش های تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و فرآیند تحلیل شبکه (ANP) در بررسی برخی از عوامل هیدروژئوموفولوژیکی موثر در تامین آب و جایگزینی سکونتگاه ها (مطالعه موردی: دشت میاندوآب)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی روش های تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و فرآیند تحلیل شبکه (ANP) در بررسی برخی از عوامل هیدروژئوموفولوژیکی موثر در تامین آب و جایگزینی سکونتگاه ها (مطالعه موردی: دشت میاندوآب) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی روش های تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و فرآیند تحلیل شبکه (ANP) در بررسی برخی از عوامل هیدروژئوموفولوژیکی موثر در تامین آب و جایگزینی سکونتگاه ها (مطالعه موردی: دشت میاندوآب) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی روش های تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و فرآیند تحلیل شبکه (ANP) در بررسی برخی از عوامل هیدروژئوموفولوژیکی موثر در تامین آب و جایگزینی سکونتگاه ها (مطالعه موردی: دشت میاندوآب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی روش های تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و فرآیند تحلیل شبکه (ANP) در بررسی برخی از عوامل هیدروژئوموفولوژیکی موثر در تامین آب و جایگزینی سکونتگاه ها (مطالعه موردی: دشت میاندوآب) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جغرافیای طبیعی
تعداد صفحات :۲۵
ایران کشوری است که در کمربند خشک و نیمه خشک دنیا واقع شده است. پراکنش نامناسب بارندگی و تبخیر زیاد از خصوصیات اصلی این مناطق است بیشتر آب ناشی از بارندگی از طریق تبخیر از دسترس ساکنان آن ها خارج می شود. در منطقه مورد مطالعه هم علاوه بر این موارد انتقال آب از رودخانه های واقع در منطقه و تشدید این امر در سال های اخیر و همچنین افزایش جمعیت شهری در سال های اخیر در منطقه و روند رو به تزاید شدید ساخت و ساز و زیر ساخت رفتن بیشتر زمین های مرغوب منطقه، انجام این پژوهش ضروری می نمود. بدین منظور در این مطالعه، روش های تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و تحلیل شبکه (AHP)، مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت. جهت انجام این پژوهش از تصویر TM، ۲۰۱۱ ماهواره لندست استفاده شد. فاکتورهای موثر (شیب، لیتولوژی، کاربری زمین، فاصله از گسل، فاصله از رودخانه، بارندگی، طبقات ارتفاعی و پوشش گیاهی)در محیط GIS آماده شدند و نقشه های مکان یابی سکونتگاه ها در روش های فوق تولید شد. تفسیر ضرایب نشان داد که، فاصله از رودخانه، بارندگی و طبقات ارتفاعی نقش مهمی در این زمینه دارند.
کلید واژه: تحلیل شبکه (ANP)، تحلیل سلسله مراتبی (AHP)، لندست، عوامل هیدروژئومورفولوژیکی، دشت میاندوآب
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.