بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فناوری های نوین غذایی
تعداد صفحات :۱۴
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: پارامترهای نفوذ حرارتی، سطح پری قوطی، تحلیل عددی، محلول نشاسته
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.