رقابت های حزبی در تاریخ نگاری ناسیونالیستی مصر در ۱۹۵۲-۱۹۱۹م (مطالعه موردی: مقایسه سعد زغلول نوشته عقاد و مصطفی کامل نوشته رافعی)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رقابت های حزبی در تاریخ نگاری ناسیونالیستی مصر در ۱۹۵۲-۱۹۱۹م (مطالعه موردی: مقایسه سعد زغلول نوشته عقاد و مصطفی کامل نوشته رافعی) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رقابت های حزبی در تاریخ نگاری ناسیونالیستی مصر در ۱۹۵۲-۱۹۱۹م (مطالعه موردی: مقایسه سعد زغلول نوشته عقاد و مصطفی کامل نوشته رافعی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رقابت های حزبی در تاریخ نگاری ناسیونالیستی مصر در ۱۹۵۲-۱۹۱۹م (مطالعه موردی: مقایسه سعد زغلول نوشته عقاد و مصطفی کامل نوشته رافعی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رقابت های حزبی در تاریخ نگاری ناسیونالیستی مصر در ۱۹۵۲-۱۹۱۹م (مطالعه موردی: مقایسه سعد زغلول نوشته عقاد و مصطفی کامل نوشته رافعی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم تاریخی (دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۲۵

به دنبال وفات سعد زغلول، یکی از رهبران ملی گرای مصر در ۱۹۲۷م، هواداران حزبی اش یادداشت های بسیاری درباره او منتشر کردند. یکی از مهم ترین این آثار، کتاب سعد زغلول بود که به قلم محمود عباس عقاد در ۱۹۳۶م، نوشته شد. در سال های ۱۹۳۹و ۱۹۴۱م، عبدالرحمن رافعی، هوادار حزب وطنی زندگی نامه های مفصلی از دو رهبر دیگر ملی گرای مصر، مصطفی کامل و محمد فرید منتشر کرد. اگر چه این آثار تاریخ نگارانه در سال های مختلفی نوشته شدند، یک ویژگی مشترکی داشتند و آن ترسیم تصویری آرمانی از رهبران ناسیونالیست مصر بود. در این مقاله چگونگی و چرایی این نوع تصویرسازی در پرتو فضای تاریخی مصر در این دوره بررسی می شود. روش این تحقیق، بر حسب شاخصه های تاریخ نگاری، فهم روابط مولفه های متون مورد بررسی با نویسندگان و بافت کلان سیاسی-فرهنگی مصر در بازه زمانی مورد نظر است. نتیجه نشان داد در فاصله ۱۹۵۲-۱۹۱۹م، رقابت های احزاب مصر در حوزه تاریخ نگاری، به ویژه تولید زندگی نامه رهبران ملی بروز یافت. هر یک از این احزاب، تلاش کردند رهبر حزب خود را به عنوان موسس جنبش ناسیونالیسم به تصویر بکشند و رهبران دیگر را در حاشیه حوادث نشان دهند.

کلید واژه: مصر، تاریخ نگاری ناسیونالیستی، زغلول، عقاد، رافعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.