اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و بره موم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ”ورامین ۸۸“ در طی نگهداری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و بره موم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ”ورامین ۸۸“ در طی نگهداری دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و بره موم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ”ورامین ۸۸“ در طی نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و بره موم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ”ورامین ۸۸“ در طی نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و بره موم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ”ورامین ۸۸“ در طی نگهداری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۲۰

به منظور بررسی تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده و استفاده از ماده بره موم بر کیفیت پس از برداشت سبزی برگی اسفناج رقم “ورامین ۸۸″، آزمایشی در قالب فاکتوریل و بر پایه طرح کاملا تصادفی با ۳ عامل زمان (۵ سطح)،MAP (3 سطح) و بره موم (۳ سطح) طراحی و اجرا گردید. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که همه صفات به استثنای رنگ و کلروفیل b تحت اثر اصلی زمان دچار تغییرات معنی داری در سطح آماری ۱% شدند. مقدار اسید آسکوربیک قبل از انبار ۲۷۵.۱ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم وزن تر بود، و پس از یک هفته این مقدار به ۱۷۱.۱ میلی گرم و بعد از ۱۴ روز به ۱۴۱ میلی گرم در ۱۰۰ گرم اسفناج تازه، رسید. تیمار اصلی بره موم بر صفاتی از جمله رنگ، مواد جامد محلول، pH، اسید، اسید آسکوربیک، درصد کاهش وزن و درصدآلودگی ظاهری تاثیر معنی داری در هر دو سطح آماری مورد مطالعه نشان داد. درصد آلودگی در اثر استفاده از بره موم بشدت کاهش پیدا کرد. شاخص های رنگ، کیفیت ظاهری، اسید آسکوربیک، درصد کاهش وزن و درصد آلودگی ظاهری نیز صفاتی بودند که تحت اثر اصلی بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) دچار تغییرات معنی داری شدند. بر اساس نتایج بدست آمده بهترین ترکیب تیماری برای ماندگاری بیشتر اسفناج رقم “ورامین ۸۸” استفاده از ۱۰% بره موم و اتمسفر ۵% O2 و ۱۵% CO2 بود.

کلید واژه: اسفناج رقم “ورامین ۸۸″، بره موم، درصد آلودگی، ویتامین ث، MAP

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.