تولید فرم نوترکیب ایزوفرم تیپ ۱ متالوتیونین برنج (OsMTI-1b) در باکتری اشریشیاکلی و بررسی قابلیت اتصال آن به فلز نیکل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تولید فرم نوترکیب ایزوفرم تیپ ۱ متالوتیونین برنج (OsMTI-1b) در باکتری اشریشیاکلی و بررسی قابلیت اتصال آن به فلز نیکل دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تولید فرم نوترکیب ایزوفرم تیپ ۱ متالوتیونین برنج (OsMTI-1b) در باکتری اشریشیاکلی و بررسی قابلیت اتصال آن به فلز نیکل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید فرم نوترکیب ایزوفرم تیپ ۱ متالوتیونین برنج (OsMTI-1b) در باکتری اشریشیاکلی و بررسی قابلیت اتصال آن به فلز نیکل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تولید فرم نوترکیب ایزوفرم تیپ ۱ متالوتیونین برنج (OsMTI-1b) در باکتری اشریشیاکلی و بررسی قابلیت اتصال آن به فلز نیکل :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله بیوتکنولوژی کشاورزی
تعداد صفحات :۲۵
گیاهان به مکانیسم های سلولی مختلفی در مقابله با اثر سمی فلزات سنگین مجهز شده اند. یکی از مهم ترین این مکانیسم ها، تولید پروتئین ها و پپتیدهای متصل شونده به فلزات، مانند متالوتیونین ها (MT) می باشد. متالوتیونین ها، گروهی از پروتئین ها با وزن مولکولی کم و غنی از آمینواسیدهای سیستئین هستند که دارای ظرفیت بالای اتصال به فلزات می باشند. در این تحقیق توالی کد کننده ایزوفرم OsMTI-1b از گیاه برنج، به عنوان گیاه مدل در بین تک لپه ای ها، در ناقل بیانی pET41a همسانه سازی و به میزبان بیانی E. coli سویه Rosetta (DE3) منتقل شد. پس از القا محیط کشت توسط IPTG، میزان مناسبی از پروتئین های نوترکیب در فاز محلول تولید و با استفاده از روش کروماتوگرافی جذبی خالص سازی شد. سلول های باکتری بیان کننده پروتئین های نوترکیب در محیط LB حاوی نمک NiCl2 رشد داده شدند و منحنی رشد آن ها در مقایسه با شاهد ترسیم شد. مقدار کاهش فلز نیکل در محیط کشت و تجمع آن ها در رسوب باکتریایی توسط دستگاه طیف سنجی پلاسمای جفت شده القائی (ICP-AES) به دست آمد. بر اساس نتایج مشخص گردید بیان ایزوفرمOsMTI-1b از طریق افزایش تجمع درون سلولی فلز نیکل موجب افزایش تحمل باکتری E. coli به این فلز می گردد. همچنین، بررسی الگوی جذب نور و واکنش DTNB با پروتئین های انکوبه شده با فلز نیکل در شرایط این ویترو، تشکیل دستجات فلز/تیول در پروتئین نوترکیب GST-OsMTI-1b را اثبات نمود. یافته های پژوهش حاضر می تواند منعکس کننده نقش احتمالی ایزوفرمOsMTI-1b در تحمل گیاه برنج به تنش فلزات سنگین باشد.
کلید واژه: متالوتیونین، همسانه سازی، بیان دگرساخت پروتئین، فلزات سنگین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.