بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولیدشده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC 5164 در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولیدشده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC 5164 در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولیدشده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC 5164 در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولیدشده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC 5164 در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولیدشده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC 5164 در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۱۶
در این بررسی برای تعیین اثر زمان و شدت صوت دهی بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز، کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC 5164 به عنوان مولد آنزیم در بستره های کشت جامد بکار گرفته شد. سوبسترای استفاده شده ترکیبی از گندم و جو (۰:۱۰۰، ۵۰:۵۰، ۱۰۰:۰) تحت تیمار اولتراسوند با شدت ۳۵، ۶۷.۵ و %۱۰۰در زمان های ۵، ۱۰ و ۱۵ دقیقه قرار گرفتند.آنالیز نتایج با نرم افزار Design Expert 6.0.2 نشان داد، اثر اولتراسوند بر آنزیم تولیدشده در بستره های کشت، متفاوت است. آلفا آمیلاز تولیدشده در بستره کشت جامد جو مقاومت بیشتری نسبت به گندم در خلال صوت دهی نشان داد. همچنین با افزایش زمان و شدت صوت دهی، آثار منفی کاویتاسیون مشهود تر شده و فعالیت آنزیم کاهش نشان داد. کاهش فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولیدشده بستگی به مدت زمان و شدت صوت دهی و همچنین ترکیب بستره کشت جامد داشت. اولتراسوند احتمالا با تغییر p0®p* و تغییر در ساختار دوم آنزیم بخصوص ساختار ورقه ای بتا بر روی فعالیت آنزیم اثر مهارکنندگی دارد. همچنین ساختار سوم پروتئینی آنزیم تحت تاثیر تیمار اولتراسوند تغییر پیدا می کند.
کلید واژه: فراصوت، آنزیم آلفا آمیلاز، آسپرژیلوس اوریزه، فعالیت آنزیمی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.