بررسی اثربخشی عصاره گل های رازک علیه مخمر نانوایی و گروهی از کپک های عامل فساد نان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثربخشی عصاره گل های رازک علیه مخمر نانوایی و گروهی از کپک های عامل فساد نان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثربخشی عصاره گل های رازک علیه مخمر نانوایی و گروهی از کپک های عامل فساد نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثربخشی عصاره گل های رازک علیه مخمر نانوایی و گروهی از کپک های عامل فساد نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثربخشی عصاره گل های رازک علیه مخمر نانوایی و گروهی از کپک های عامل فساد نان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۰

در راستای افزایش تقاضا برای استفاده از گیاهان دارویی در سال های اخیر، گیاه رازک توجه بسیاری از محققان را به خود جلب کرده است و از آن به عنوان یک ضدکپک قوی یاد می شود. رازک گیاهی دارویی است که در طب سنتی کاربردهای گوناگونی دارد. هدف از این مطالعه بررسی اثر ضد قارچی عصاره اتانولی گل های رازک بر روی تعدادی از کپک های عامل فساد نان و مخمر نانوایی است. در این مطالعه تجربی- آزمایشگاهی از عصاره اتانولی گونه Humulus lupulus L. استفاده شد. خاصیت ضد قارچی عصاره با استفاده از آزمون حساسیت رقت های مایع در برابر میکروارگانیسم های Saccharomyces cerevisiae، Aspergillus niger، Aspergillusflavus، Penicillium chrysogenum، Penicillium citrinum،Rhizopus oryzae و Rhizomucor Spp. تعیین شد. نتایج نشان داد که عصاره اتانولی گل های رازک از رشد کلیه کپک های مورد آزمون جلوگیری می کند. غلظت مهارکننده رشد برای کپک ها از ۱.۸۷۵ mg/ml تا ۳.۳ mg/ml تغییر می کند. این عصاره بر روی مخمر Sccharomycescervisiae در دامنه غلطت ۰ تا ۱۵ mg/ml موثر نبود. از یافته های این پژوهش نتیجه گیری می شود عصاره اتانولی گل های رازک بر رشد کپک های عامل فساد مواد غذایی و بویژه نان اثر قابل ملاحظه ای دارد و به منظور استفاده از این عصاره به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی انجام تحقیقات بیشتر ضروری است.

کلید واژه: فعالیت ضدقارچی، عصاره اتانولی رازک، .Humulus lupulus L، آزمون حساسیت رقت های مایع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.