بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره سداب ( Ruta graveolens) بر سویه های بیماری زای لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae) و آئروموناس هیدروفیلا ( Aeromonas hydrophila)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره سداب ( Ruta graveolens) بر سویه های بیماری زای لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae) و آئروموناس هیدروفیلا ( Aeromonas hydrophila) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره سداب ( Ruta graveolens) بر سویه های بیماری زای لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae) و آئروموناس هیدروفیلا ( Aeromonas hydrophila)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره سداب ( Ruta graveolens) بر سویه های بیماری زای لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae) و آئروموناس هیدروفیلا ( Aeromonas hydrophila)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره سداب ( Ruta graveolens) بر سویه های بیماری زای لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae) و آئروموناس هیدروفیلا ( Aeromonas hydrophila) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم تکثیر و آبزی پروری

تعداد صفحات :۱۰

سداب (Ruta graveolens) از جمله گیاهان دارویی در طب سنتی است که دارای خواص دارویی متعددی ازجمله ضد سرطانی، انتی اکسیدان، ضد التهاب، ضد میکروبی، ضد تشنج و کاهنده فشار خون می باشد. در مطالعه کنونی اثرات ضد باکتریایی عصاره اتانولی این گیاه بر دو جدایه بیماری زای لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae) و آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) جداسازی شده از مزارع قزل آلای کشور که به ترتیب گرم مثبت و منفی می باشند تعیین و با آنتی بیوتیک های اریترومایسین و انروفلوکساسین، تتراسایکلین و سولفامتوکسازول با روش دیسک کاغذی مقایسه شد. همچنین حداقل غلظت باکتری کشی (MBC) و حداقل غلظت مهار رشد (MIC) عصاره آن با استفاده از روش میکرو دایلوشن تعیین گردید. بر اساس نتایج عصاره اتانولی سداب اثر ممانعت کنندگی رشد بر دو جدایه بیماری زای شایع در مزارع قزل آلای کشور را ندارند که ممکن است به دلیل مقاوم بودن سویه های باکتریایی بررسی شده، فقدان یا پایین بودن مواد ضد میکروبی خود گیاه و یا ناشی از شیوه استخراج عصاره باشد.

کلید واژه: سداب، خاصیت ضد باکتریایی، MIC ،MBC ،Aeromonas hydrophila ،Lactacoccus garvieae

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.