تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد، تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد، تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد، تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد، تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد، تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم تکثیر و آبزی پروری

تعداد صفحات :۱۰

این پژوهش به منظور ارزیابی تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک باکتوسل، پربیوتیک A-MAX و سین بیوتیک حاصل از اختلاط این دو ترکیب، بر شاخص های رشد، تغذیه و بازماندگی لارو قزل آلا ر نگین کمان به مدت ۸۴ روز انجام گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملا تصادفی شامل سطوح صفر (شاهد)، ۰.۱ و ۰.۲ گرم پروبیوتیک باکتوسل، ۱.۵ و ۲.۵ گرم پربیوتیک A – MAX و دو دوز سین بیوتیک شامل (۰.۱ گرم باکتوسل + ۱.۵ گرم A-max) و (۰.۲ گرم باکتوسل + ۲.۵ گرم A-max) در هر کیلوگرم غذا جیره غذایی، در قالب هفت تیمار با سه تکرار طراحی شد. آزمایش در ۲۱تراف به ابعاد (۰.۵×۰.۴×۲ متر). بدین منظور تعداد ۲۱۰۰ عدد بچه ماهی با وزن ۱۰۰±۰.۱ میلی گرمی استحصال شده از تخم چشم زده مربوط به شرکت Aqua land در مزرعه قزل پارک شهرستان تنکابن انتخاب و به تعداد ۱۰۰ عدد در هر حوضچه رهاسازی شدند. هر ۱۰ روز یکبار زیست سنجی صورت گرفت. در پایان دوره آزمایش، شاخص های رشد، تغذیه و بقای لاروها با استفاده از داده های حاصل زیست سنجی محاسبه گردید. نتایج حاصل توسط نرم افزار SPSS بروش آنالیز واریانس یکطرفه و توسط تست جداساز دانکن مورد تحلیل آماری قرار گرفتند. با توجه به نتایج به دست آمده بیشترین میزان وزن نهایی، افزایش وزن بدن، درصد افزایش وزن بدن، نرخ رشد ویژه، نسبت کارایی پروتئین و توده زنده در تیمارهای حاوی ۰.۱ گرم در کیلوگرم باکتوسل و سین بیوتیک حاصل از اختلاط ۰.۱ باکتوسل +۱.۵ Amax در جیره غذایی مشاهده شد. که تفاوت معنا داری را با سایر گروه ها داشتند (p<0.05) بیشترین نرخ بازماندگی نیز در بین تیمارهای ۰.۱ و ۰.۲ باکتوسل و سین بیوتیک حاوی ۰.۱ باکتوسل +۱.۵ Amax مشاهده شد که با سایر تیمارها دارای اختلاف معناداری می باشند (p<0.05).

کلید واژه: پروبیوتیک، پری بیوتیک، سین بیوتیک، قزل آلای رنگین کمان، تغذیه، رشد، بازماندگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.