اثر کلرید کادمیوم بر رنگیزه های فتوسنتزی، محتوای پرولین، میزان پروتئین های محلول و برخی آنزیم های آنتی اکسیدان در گیاهچه های عدس


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر کلرید کادمیوم بر رنگیزه های فتوسنتزی، محتوای پرولین، میزان پروتئین های محلول و برخی آنزیم های آنتی اکسیدان در گیاهچه های عدس دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر کلرید کادمیوم بر رنگیزه های فتوسنتزی، محتوای پرولین، میزان پروتئین های محلول و برخی آنزیم های آنتی اکسیدان در گیاهچه های عدس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کلرید کادمیوم بر رنگیزه های فتوسنتزی، محتوای پرولین، میزان پروتئین های محلول و برخی آنزیم های آنتی اکسیدان در گیاهچه های عدس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر کلرید کادمیوم بر رنگیزه های فتوسنتزی، محتوای پرولین، میزان پروتئین های محلول و برخی آنزیم های آنتی اکسیدان در گیاهچه های عدس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآیند و کارکرد گیاهی

تعداد صفحات :۲۲

کادمیوم به آسانی توسط سیستم ریشه ای بسیاری از گونه های گیاهی جذب شده و به علت سمیت و حلالیت بالا در آب به عنوان یکی از مهمترین آلاینده ها محسوب می شود و بررسی اثرات فیزیولوژیک آن در گیاهان حائز اهمیت است. هدف از این تحقیق، بررسی اثر سمیت کادمیوم بر برخی صفات فیزیولوژیک گیاهچه های عدس بود. از این رو، گیاهچه های دو هفته ای به مدت ۱۰ روز با غلظت های مختلف (صفر (شاهد)، ۰.۱۲۵، ۰.۲۵، ۰.۵، ۱، ۲.۵ و ۵ میکرومولار) کلرید کادمیوم مورد تیمار قرار گرفتند و سپس میزان رنگیزه های فتوسنتزی، پرولین و پروتئین محلول آن ها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج این بررسی نشان داد که با افزایش غلظت کادمیوم، کاهش معنی داری در میزان رنگیزه های فتوسنتزی مشاهده می شود. به علاوه، کادمیوم بطور معنی داری میزان پرولین را در گیاهچه های تیمار شده در مقایسه با شاهد افزایش داد. همچنین، کادمیوم سبب کاهش شدید پروتئین های محلول گیاه شد و محتوی پروتئین با افزایش غلظت کادمیوم بطور فزاینده ای کاهش یافت. به دلیل کاهش محتوای پروتئین و میزان رنگیزه های فتوسنتزی گیاه، می توان چنین نتیجه گیری کرد که گیاه عدس به سمیت کادمیوم پاسخ منفی نشان می دهد. بعلاوه، گیاهچه های عدس برای غلبه بر تنش کادمیوم، میزان تولید ترکیبات آنتی اکسیدانت غیر آنزیمی نظیر پرولین را افزایش داده اند.

کلید واژه: عدس، کادمیوم، پرولین، رنگیزه های فتوسنتزی، آنزیم های آنتی اکسیدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.