کارایی آماره های اختصاری مختلف در مدل سازی الگوی نقطه ای مکانی درختان کنار (.Ziziphus spina-christi (L.) Wild)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارایی آماره های اختصاری مختلف در مدل سازی الگوی نقطه ای مکانی درختان کنار (.Ziziphus spina-christi (L.) Wild) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارایی آماره های اختصاری مختلف در مدل سازی الگوی نقطه ای مکانی درختان کنار (.Ziziphus spina-christi (L.) Wild)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارایی آماره های اختصاری مختلف در مدل سازی الگوی نقطه ای مکانی درختان کنار (.Ziziphus spina-christi (L.) Wild)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارایی آماره های اختصاری مختلف در مدل سازی الگوی نقطه ای مکانی درختان کنار (.Ziziphus spina-christi (L.) Wild) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۱۶

درک فرایندهای بوم شناختی نهفته در توزیع مکانی درختان با شبیه سازی ساختار مکانی آنها در یک توده امکان پذیر است. آماره های اختصاری قادر هستند الگوی نقطه ای مکانی درختان را مدل سازی کرده و نمایش موثری از ارتباط بین الگوهای نقطه ای با فرایندهای بوم شناختی ارائه کنند. در پژوهش پیش رو، پنج آماره اختصاری درجه اول (تابع تراکم/ (x)l)، درجه دوم (تابع همبستگی جفتی/(g(r)، با درجه بالا (تابع T/(T(r)، نزدیکترین همسایه (تابع توزیع نزدیکترین همسایه/ (D(r) و ریخت شناختی (تابع توزیع تماس کروی/ (Hs(r) برای مدل سازی الگوی مکانی درختان کنار (Ziziphus spina-christi (L.) Wild.) در جنوب استان فارس استفاده شدند. یک قطعه نمونه واقعی و دو قطعه نمونه شبیه سازی شده ۲۰۰×۲۰۰ مترمربعی همگن برای بررسی عملکرد این تابع ها انتخاب شدند. نتایج نشان داد که l(x) به طور معنی داری از فرایند پواسون همگن پیروی می کند و توزیع مکانی درختان کنار را در سه قطعه نمونه شناسایی کرد. همچنین نتایج نشان داد که g (r) غیرتجمعی است و نسبت به الگوهای درختان در مقیاس های مختلف حساس است. اگرچه T(r) پراکندگی، تصادفی و کپه ای بودن درختان در قطعه نمونه ها را تشریح کرد، اما توان آن در بیان الگوهای ساختاری کوچک با توجه به تراکم کم درختان در قطعه نمونه ها مشخص نشد. فاصله تا نزدیکترین درخت توسط D(r) محاسبه شده و آنها در هر سه قطعه نمونه در حدود ۲۰ متری از یکدیگر قرار داشتند. درنهایت، مقدار Hs(r) الگوی غیرتصادفی درختان را در قطعه نمونه ها به وضوح نشان داد. به طور کلی نتیجه گیری شد که آماره های اختصاری مختلف، ویژگی های آماری متفاوتی از الگوهای نقطه ای مکانی را در بوم شناسی گیاهان توصیف می کنند.

کلید واژه: آماره اختصاری، الگوی نقطه ای، تحلیل مکانی، کنار، مدل سازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.