مقایسه کیفیت دو نوع از محلول های تغذیه روده ای ( تجاری و غیرتجاری) و بررسی توانایی آن ها در تامین نیازهای تغذیه ای بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه کیفیت دو نوع از محلول های تغذیه روده ای ( تجاری و غیرتجاری) و بررسی توانایی آن ها در تامین نیازهای تغذیه ای بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه کیفیت دو نوع از محلول های تغذیه روده ای ( تجاری و غیرتجاری) و بررسی توانایی آن ها در تامین نیازهای تغذیه ای بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه کیفیت دو نوع از محلول های تغذیه روده ای ( تجاری و غیرتجاری) و بررسی توانایی آن ها در تامین نیازهای تغذیه ای بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه کیفیت دو نوع از محلول های تغذیه روده ای ( تجاری و غیرتجاری) و بررسی توانایی آن ها در تامین نیازهای تغذیه ای بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: سوء تغذیه، یکی از مشکلات عمده در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه است. انتخاب محلول تغذیه ای مناسب به منظور فراهم ساختن انرژی و مواد مغذی مورد نیاز آن ها، بسیار حایز اهمیت است. مطالعه حاضر، با هدف مقایسه کیفیت دو نوع از محلول های تغذیه روده ای (دستی و تجاری) و بررسی توانایی آن ها در تامین نیازهای تغذیه ای بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه، به انجام رسید.روش ها: این مطالعه، بر روی ۱۵۰ بیمار تغذیه شده با محلول های گاواژ دستی و ۱۲۰ بیمار تغذیه شده با محلول های گاواژ تجاری انجام گرفت. مواد مغذی نمونه های محلول های گاواژ دستی و تجاری، بر اساس گزارش آزمایشگاه مشخص شد. اطلاعات کیفی شامل سن، جنس و علت بستری از پرونده بیماران ثبت گردید. همچنین، مقادیر مربوط به قد، وزن، دور بازو، نمره شاخص(APACHE II) Acute Physiology and Chronic Health Evaluation II ، نیازها و دریافت های تغذیه ای بیماران اندازه گیری شد. تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS انجام گرفت.یافته ها: مقادیر تمامی مواد مغذی در محلول های گاواژ تجاری بیشتر بود. هر چند این تفاوت در مورد انرژی، پروتئین، کربوهیدارت، فسفر و کلسیم معنی دار نبود. دریافت های تغذیه ای (انرژی، درشت مغذی و ریزمغذی) در بیماران تغذیه شده با محلول های گاواژ تجاری بیشتر بود (P<0.001). انرژی، کربوهیدارت و چربی مورد نیاز در بیماران تغذیه شده با محلول های گاواژ تجاری تامین شد، اما پروتئین دریافتی کمتر از مقدار مورد نیاز آن ها بود. در بیماران تغذیه شده با محلول های گاواژ دستی، فقط چربی مورد نیاز و دریافتی تفاوت معنی داری نداشت، اما بقیه مقادیر دریافتی کمتر از مقادیر مورد نیاز بیماران بود (P<0.001).نتیجه گیری: محتویات انرژی و مواد مغذی در محلول های گاواژ تجاری، بیشتر از محلول های گاواژ دستی است و بهتر می تواند نیازهای تغذیه ای بیماران را تامین کند.

کلید واژه: سوء تغذیه، محلول های تغذیه روده ای، وضعیت تغذیه، بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.