تاثیر مصرف ماءالشعیر بر ظرفیت تام آنتی اکسیدان در افراد جوان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مصرف ماءالشعیر بر ظرفیت تام آنتی اکسیدان در افراد جوان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مصرف ماءالشعیر بر ظرفیت تام آنتی اکسیدان در افراد جوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مصرف ماءالشعیر بر ظرفیت تام آنتی اکسیدان در افراد جوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مصرف ماءالشعیر بر ظرفیت تام آنتی اکسیدان در افراد جوان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار)

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: مالشعیر یک نوشیدنی غیر الکلی می باشد که در نسل جوان در کشورهای اسلامی مصرف فراوانی دارد و بدلیل خواص ارگانولپتیک و دارا بودن ترکیبات آنتی اکسیدانی مورد توجه می باشد. این مطالعه جهت تعیین تاثیر دریافت ماءالشعیر بر سطح آنتی اکسیدان تام افراد جوان طراحی گردید.مواد و روش ها: در یک مطالعه مداخله ای تعداد ۵۰ نفر دانشجو شامل ۲۵ دختر و ۲۵ پسر بصورت تصادفی ساده انتخاب شدند. سپس از هر فرد ۴ میلی لیتر خون قبل و پس از دریافت ۲۴۰ میلی لیتر ماءالشعیر اخذ شد. پس از جدا نمودن سرم آنتی اکسیدان تام سرم به روشFRAP و به روش اسپکتروفتومتریک مقادیر اسید اوریک سرم و تیول تام (methodHu”s) تعیین شد. جهت آنالیز آماری از نرم افزار SPSS استفاده شد. توصیف و تحلیل داده ها از آمار توصیفی شامل میانگین، انحراف معیار، تعداد و درصد و برای مقایسه میانگین داده ها از آزمون واریانس یک طرفه استفاده شد. P<0.05 به عنوان تفاوت معنی دار شدن مقادیر متغیرها در بین دو گروه در نظر گرفته شد.یافته ها: یافته ها نشان داد میانگین سنی افراد مورد مطالعه ۲۰±۱.۲ سال بود. تفاوت معنی داری در میانگین سطح آنتی اکسیدانی تام افراد مورد مطالعه در قبل و بعد مداخله مشاهده شد (۱۳۱۲.۳±۳۰۱ mmol/l) در مقابل (۱۳۷۴.۴±۳۴۵ mmol/l) (P=0.0001). اما مقدار اسید اوریک سرم خون افراد مورد مطالعه بعد از مداخله تفاوت معنی داری نداشت. میانگین سطح سرمی تیول تام در افراد مورد مطالعه تفاوت معنی داری داشت (۰.۴۲±۰.۲۲ mg/dl در مقابل ۰.۵۹±۰.۱۸ mg/dl) (P=0.0001). بین ظرفیت تام آنتی اکسیدان و تیول سرم در دو مرحله قبل (P<0.0005 و r=1) و بعد (P<0.0005 و r=1) همبستگی مثبت و معنی داری مشاهده شد.نتیجه گیری: یافته ها نشان داد نوشیدن نوشابه غیر الکلی ماء الشعیر به طور چشمگیری باعث افزایش میانگین فعالیت آنتی اکسیدانی تام سرم و تیول پروتئینی در افراد می شود. بنظر می رسد با توجه به تاثیرآنتی اکسیدان ها در سلامتی افزایش توان آنتی اکسیدانی درماء الشعیر می تواند مورد مطالعه قرار گرفته که نیازمند تحقیقات گسترده تر می باشد.

کلید واژه: آنتی اکسیدان تام، آبجو غیر الکلی، تیول پروتئین، اسید اوریک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.