بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاه آزولا Azolla filiculoides


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاه آزولا Azolla filiculoides دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاه آزولا Azolla filiculoides  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاه آزولا Azolla filiculoides،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاه آزولا Azolla filiculoides :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون شیلات

تعداد صفحات :۱۸

برای بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی سرخس آبی آزولا، از روش استخراج حلالی و بهینه سازی تاگوچی استفاده شد. متغیرهای وابسته در این فرایند غلظت اتانول، زمان استخراج و نسبت ماده خشک به حلال بود. غلظت اتانول و نسبت ماده خشک به حلال به طور معناداری خواص آنتی اکسیدانی اندازه گیری شده با میزان فنول کل و خنثی کنندگی رادیکال های آزاد را تغییر داد (p<0.05)، درحالی که زمان استخراج تاثیر معناداری بر میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی نداشت (p>0.05). میزان ترکیبات فنولی در تیمارها از ۵.۷۷ تا ۱۶.۴۲ برحسب میلی گرم اسید گالیک بر گرم ماده خشک متغییر بود. میزان درصد خنثی کنندگی رادیکال های آزاد عصاره ها نیز از ۲۰.۵۱ درصد تا ۹۳.۷۱ درصد بود. غلظت ۵۰ درصد اتانول، نسبت ۱به ۱۵ ماده خشک به حلال و زمان استخراج ۴۸ ساعت به عنوان تیمار بهینه انتخاب شد. نتایج نشان داد آزولا می تواند برای استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی مناسب باشد.

کلید واژه: آنتی اکسیدان، آزولا، حلال، ترکیبات فنولی، استخراج

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.