بررسی عملکرد نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) تحت روشهای تغذیه مختلف (متداول، ارگانیک و تلفیقی)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) تحت روشهای تغذیه مختلف (متداول، ارگانیک و تلفیقی) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) تحت روشهای تغذیه مختلف (متداول، ارگانیک و تلفیقی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) تحت روشهای تغذیه مختلف (متداول، ارگانیک و تلفیقی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) تحت روشهای تغذیه مختلف (متداول، ارگانیک و تلفیقی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۲۱

به منظور بررسی تاثیر سیستم های تغذیه بر عملکرد و تعدادی از ویژگی های گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)، آزمایشی از سال ۹۰-۱۳۸۷ با طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار اجرا و نتایج سه سال یادداشت برداری و مورد تجزیه و تحلیل مرکب قرار گرفت. تیمارها شامل مقادیر مختلف کود شیمیایی به عنوان کشاورزی متداول (NPK)، مقادیر مختلف کود دامی و کود شیمیایی به عنوان نظام کشاورزی تلفیقی و مقادیر کود دامی به عنوان کشاورزی ارگانیک بود. نتایج نشان داد که سیستم های تغذیه بر عملکرد بیولوژیک، عملکرد اقتصادی، درصد ماده خشک، طول و عرض برگ و ارتفاع بوته معنی دار می باشد. بیشترین عملکرد وزن تر و عملکرد اقتصادی از سال اول و سیستم تغذیه تلفیقی (نیتروژن ۱۲۰ کیلوگرم، فسفر ۹۰ کیلوگرم، پتاسیم ۱۲۰ کیلوگرم در هکتار به همراه ۵ تن کود دامی در هکتار) به ترتیب به میزان ۳۸۳۱۳ و ۵۶۳۴ کیلوگرم در هکتار بدست آمد. گرچه با افزایش سن گیاه در سال دوم ۱۵% و در سال سوم کاشت ۶۳% کاهش عملکرد وزن تر مشاهده گردید، اما در آزمایش حاضر کاربرد نیتروژن ۱۲۰ کیلوگرم، فسفر ۹۰ کیلوگرم، پتاسیم ۱۲۰ کیلوگرم در هکتار به همراه ۵ تن کود دامی در هکتار دارای بیشترین میزان عملکرد بود. همچنین با توجه به اینکه گیاه نعناع فلفلی گیاهی چندساله بوده استفاده از این گیاه در یک قطعه زمین بیش از سه سال صرفه اقتصادی نخواهد داشت.

کلید واژه: نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)، سیستم های تغذیه، سال

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.