اثر سطوح مختلف ورمی کمپوست و کودهای زیستی بر میزان اسانس و جذب برخی عناصر زیره سبز (.Cuminum cyminum L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر سطوح مختلف ورمی کمپوست و کودهای زیستی بر میزان اسانس و جذب برخی عناصر زیره سبز (.Cuminum cyminum L) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر سطوح مختلف ورمی کمپوست و کودهای زیستی بر میزان اسانس و جذب برخی عناصر زیره سبز (.Cuminum cyminum L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف ورمی کمپوست و کودهای زیستی بر میزان اسانس و جذب برخی عناصر زیره سبز (.Cuminum cyminum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر سطوح مختلف ورمی کمپوست و کودهای زیستی بر میزان اسانس و جذب برخی عناصر زیره سبز (.Cuminum cyminum L) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
تعداد صفحات :۱۲
کودهای زیستی یکی از منابع بسیار مفید برای بهبود کیفیت خاک های زراعی و افزایش عملکرد در گیاهان مختلف هستند. به منظور بررسی اثر سطوح مختلف ورمی کمپوست و همچنین قارچ مایکوریزا بر میزان اسانس و جذب برخی عناصر در گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) آزمایشی در سال زراعی ۹۱-۹۰ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج اجرا شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۱۲ تیمار و سه تکرار انجام شد. تیمارهای مورد مطالعه شامل ورمی کمپوست در سه سطح (صفر، ۵ و ۱۰ تن در هکتار) و قارچ مایکوریزا در چهار سطح (بدون کاربرد، کاربرد گونه Glomus mosseae، گونه Glomus intraradices هر دو گونه) در خاک بودند. بیشترین درصد اسانس مربوط به تیمار ۱۰ تن ورمی کمپوست و کاربرد قارچ Glomus intraradices با (%۳.۱۳)، فسفر دانه (%۰.۲۶) و نیتروژن دانه (%۱.۴۳) در تیمار ۱۰ تن ورمی کمپوست و کاربرد تلفیقی دو قارچ Glomus mosseae و Glomus intraradices، و بیشترین عملکرد اسانس هم مربوط به تیمار ۱۰ تن ورمی کمپوست در هکتار و کاربرد قارچ Glomus mosseae بود و در بقیه صفات برهم کنش معنی دار نشد. در مجموع نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که استفاده از کود ورمی کمپوست و قارچ های مایکوریزا می تواند باعث بهبود اسانس و جذب عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم در گیاه زیره سبز شود.
کلید واژه: زیره سبز (.Cuminum cyminum L)، اسانس، مایکوریزا، ورمی کمپوست
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.