تاثیر زمان، دما و شرایط نگهداری بر برخی صفات فیتوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی گیاه دارویی علف چشمه (.Nasturtium officinale L)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر زمان، دما و شرایط نگهداری بر برخی صفات فیتوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی گیاه دارویی علف چشمه (.Nasturtium officinale L) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر زمان، دما و شرایط نگهداری بر برخی صفات فیتوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی گیاه دارویی علف چشمه (.Nasturtium officinale L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر زمان، دما و شرایط نگهداری بر برخی صفات فیتوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی گیاه دارویی علف چشمه (.Nasturtium officinale L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر زمان، دما و شرایط نگهداری بر برخی صفات فیتوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی گیاه دارویی علف چشمه (.Nasturtium officinale L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۷

در این پژوهش اثر دو دمای صفر و پنج درجه سانتی گراد و دو نوع بسته بندی دارای تهویه و بدون تهویه بر عمر انباری گیاه دارویی علف چشمه (Nasturtium officinale L.) مورد بررسی قرار گرفت. تغییرات صفاتی از قبیل محتوای اسیدآسکوربیک، فلاونوئیدها، ظرفیت آنتی اکسیدانی، محتوای ترکیب های فنلی کل، رنگ و مواد جامد محلول در طول ۱۴ روز اندازه گیری شد. در طول مدت انبار کردن مقدار فلاونوئیدها کاهش معنی داری نشان داد و از ۴۶.۴۲ میلی گرم در گرم وزن خشک قبل از انبار کردن به ۳۶.۱۹ میلی گرم بعد از ۱۴ روز رسید. محتوای اسید آسکوربیک قبل از انبار کردن ۶۸.۱ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم وزن تر بود، به طوری که پس از هفت روز این مقدار به ۶۳.۵ میلی گرم و بعد از ۱۴ روز به ۵۵.۰۸ میلی گرم رسید، این تغییرات در سطح ۱% معنی دار بود. عامل زمان و نوع بسته بندی اثر معنی داری در سطح ۱% بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی علف چشمه در طول انبار کردن داشتند. مقدار ترکیب های فنلی کل نیز تنها در اثر تیمار زمان افزایش یافت و از ۱۱.۵۹ میلی گرم به ۱۳.۵۹ میلی گرم در ۱۰۰ گرم وزن تر رسید و نوع بسته بندی و دما تاثیری بر میزان فنل ها نداشتند. البته بسته بندی دارای تهویه نسبت به نوع بدون تهویه، آب بافت را بهتر حفظ کرد و نمونه های موجود در آن از کیفیت به مراتب بهتری برخوردار بودند. در نتیجه بهترین نوع بسته بندی، نوع دارای اندکی تهویه و بهترین دما نیز دمای صفر به دلیل تنفس کمتر و حفظ آب و کیفیت ظاهری بهتر بود.

کلید واژه: علف چشمه (.Nasturtium officinale L)، اسید آسکوربیک، فنل کل، فلاونوئید، ظرفیت آنتی اکسیدانی، عمر انباری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.