تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای ورمی کمپوست حاصل از محتویات شکمبه ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای ورمی کمپوست حاصل از محتویات شکمبه ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای ورمی کمپوست حاصل از محتویات شکمبه ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای ورمی کمپوست حاصل از محتویات شکمبه ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای ورمی کمپوست حاصل از محتویات شکمبه ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۷

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: پسماند قارچ صدفی و سبزیجات، تولید گاز، فضولات گاوی، محتویات شکمبه، ورمی کمپوست

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.