مطالعه اثر پیش تیمار اسید سالیسیلیک و عمق های مختلف کاشت بر سبزشدن و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی بذر و گیاهچه عدس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر پیش تیمار اسید سالیسیلیک و عمق های مختلف کاشت بر سبزشدن و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی بذر و گیاهچه عدس دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر پیش تیمار اسید سالیسیلیک و عمق های مختلف کاشت بر سبزشدن و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی بذر و گیاهچه عدس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر پیش تیمار اسید سالیسیلیک و عمق های مختلف کاشت بر سبزشدن و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی بذر و گیاهچه عدس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر پیش تیمار اسید سالیسیلیک و عمق های مختلف کاشت بر سبزشدن و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی بذر و گیاهچه عدس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های حبوبات ایران

تعداد صفحات :۲۱

آزمایشی به منظور بررسی تاثیر غلظت های مختلف پیش تیمار بذر عدس با اسید سالیسیلیک در عمق های مختلف کاشت بر سبزشدن و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی عدس اجرا شد. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه گنبد کاووس در سال ۱۳۹۲ به اجرا درآمد. عامل اول شامل پیش تیمار بذور عدس با اسید سالسیلیک در غلظت های صفر، ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم و عامل دوم عمق های مختلف کاشت ۲.۵، ۵، ۸.۵، ۱۰ و ۱۲.۵ سانتی متری بود. صفاتی همچون درصد و سرعت سبزشدن، قدرت بذر، وزن خشک گیاهچه، طول ساقه چه، تعداد شاخه فرعی اولیه، سطح برگ، نسبت سطح برگ، سطح ویژه برگ، نسبت وزن برگ، شاخص سبزینگی و پرولین مورد اندازه گیری قرار گرفتند. نتایج نشان داد که کلیه صفات مورد بررسی به جز نسبت وزن برگ، تحت تاثیر پرایمینگ و عمق های مختلف کاشت قرار گرفتند. تیمار ۱۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم اسید سالسیلیک در عمق کشت ۲.۵ سانتی متر، صفاتی نظیر درصد سبزشدن (۹۸.۸۹)، سرعت سبزشدن (۱.۸۰ گیاهچه در روز)، وزن خشک گیاهچه (۱.۱۳ گرم)، سطح برگ (۷۰.۶۴سانتی متر مربع)، تعداد شاخه فرعی اولیه (۴.۷)، وزن خشک برگ (۰.۶۹ گرم) و شاخص سبزینگی (۲.۱۳) را افزایش داد درحالی که پرولین، نسبت سطح برگ و سطح ویژه برگ را کاهش داد. همچنین تیمار پرایمینگ با اسید سالسیلیک ۱۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم میزان پرولین و طول ساقه را افزایش داد و درمقابل، سطح برگ و وزن خشک گیاهچه را کاهش داد. بهترین تیمار، تیمار ۱۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم اسید سالیسیلیک + عمق کاشت ۲.۵ سانتی متری بود زیرا در اکثر صفات مورد بررسی نقش افزایشی داشت.

کلید واژه: پرایمینگ، پرولین، شاخص سبزینگی، صفات مورفوفیزیولوژیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.