اثر فرایند کاهش لکوسیتی پیش از ذخیره بر سطوح بیان مولکول پیش التهابی CD40L در فرآورده های پلاکت رندوم حاصله از PRP


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر فرایند کاهش لکوسیتی پیش از ذخیره بر سطوح بیان مولکول پیش التهابی CD40L در فرآورده های پلاکت رندوم حاصله از PRP دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر فرایند کاهش لکوسیتی پیش از ذخیره بر سطوح بیان مولکول پیش التهابی CD40L در فرآورده های پلاکت رندوم حاصله از PRP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر فرایند کاهش لکوسیتی پیش از ذخیره بر سطوح بیان مولکول پیش التهابی CD40L در فرآورده های پلاکت رندوم حاصله از PRP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر فرایند کاهش لکوسیتی پیش از ذخیره بر سطوح بیان مولکول پیش التهابی CD40L در فرآورده های پلاکت رندوم حاصله از PRP :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: برخی از مطالعات علوم پایه حاکی از تاثیر لکوسیت ها در فعال سازی پلاکت ها می باشند. ازآنجایی که CD 40 L از مولکول های پیش التهابی مهم پلاکتی بوده و همچنین میزان آن در فرآوردهای پلاکتی می تواند به عنوان یک مارکر تشخیصی در فرایند (PSL (Platelet Storage Lesion محسوب گردد، در مطالعه حاضر به بررسی اثر فرایند کاهش لکوسیتی بر میزان بیان CD 40 L در پلاکت های کنسانتره پرداخته شد.روش کار: کنسانتره های پلاکتی حاصل از (PRP (Platelet Rich Plasma بعد از تهیه به دو گروه پلاکت های کنسانتره (غیر فیلتره) و فیلتر شده پیش از ذخیره تقسیم گردیدند. با استفاده از روش فلوسایتومتری، سطوح بیان CD 40 L در روزهای ۱، ۳ و ۵ بعد از ذخیره در هر دو فرآورده مذکور سنجیده و مقایسه شد. برای تحلیل داده ها از نرم افزار Graphpad استفاده گردید. برای مشخص کردن منشا تفاوت احتمالی بین سه روز نگهداری از آزمایش Kruskal Wallis استفاده شد. برای مقایسه تفاوت های بین دو گروه از Mann–Whitney U test استفاده گردید.یافته ها: بیان CD 40 L در روزهای ۱، ۳ و ۵ در فرآورده های غیر فیلتره به ترتیب ۳۵±۵.۰۶، ۶۲±۵.۸۴ و ۸۲±۶.۱۹ درصد بود که بیان این مولکول در روزهای سوم و پنجم نگهداری افزایش معناداری را نسبت به روز اول نشان داد (p>0.05). بیان CD40L در روزهای ۱، ۳ و ۵ در فرآورده های فیلتره نیز به ترتیب ۴±۲۴، ۴±۴۱ و ۶±۵۱ بود درحالی که الگوی افزایشی مشابهی از بیان CD40L در اینجا نیز مشاهده شد. همچنین نتایج نشان داد که در فرآورده های فیلتره کاهش لکوسیتی، میزان بیان CD40L در روزهای ۳ و ۵ نگهداری کاهش معناداری نسبت به پلاکت های غیر فیلتره داشت.نتیجه گیری: نتایج حاکی از تاثیر لکوسیت ها در القای فرآیند PSL بود. همچنین با توجه به اهمیت مولکول CD 40 L در فرایندهای التهابی، به نظر می رسد که کاهش بیان این مولکول متعاقب فیلتراسیون بتواند در کاستن عوارض نامناسب انتقال فرآورده های پلاکتی موثر باشد.

کلید واژه: بیان CD40L، پلاکت کنسانتره، فیلتراسیون کاهش لکوسیتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.