بررسی مشخصات فردی، علایم بالینی شایع و سابقه رژیم غذایی مصرفی در مبتلایان به دیابت نوع یک و دیابت نوع دو در اسلامشهر تهران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی مشخصات فردی، علایم بالینی شایع و سابقه رژیم غذایی مصرفی در مبتلایان به دیابت نوع یک و دیابت نوع دو در اسلامشهر تهران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی مشخصات فردی، علایم بالینی شایع و سابقه رژیم غذایی مصرفی در مبتلایان به دیابت نوع یک و دیابت نوع دو در اسلامشهر تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مشخصات فردی، علایم بالینی شایع و سابقه رژیم غذایی مصرفی در مبتلایان به دیابت نوع یک و دیابت نوع دو در اسلامشهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی مشخصات فردی، علایم بالینی شایع و سابقه رژیم غذایی مصرفی در مبتلایان به دیابت نوع یک و دیابت نوع دو در اسلامشهر تهران :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)
تعداد صفحات :۱۳
زمینه و هدف: دیابت از شایع ترین اختلالات متابولیک در ایران می باشد. هدف این پژوهش، بررسی مشخصات فردی، علائم بالینی و سابقه رژیم غذایی در مبتلایان به دیابت نوع یک یا دو در اسلامشهر تهران بوده است.روش کار: این مطالعه گذشته نگر مقطعی، به بررسی مبتلایان به دیابت نوع یک یا دو در اسلامشهر که طی سال های ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰ به مراکز درمانی مراجعه کرده و تشکیل پرونده داده بودند، پرداخت. پرسشنامه فردی، پرسشنامه تکرر غذایی و مصاحبه جهت جمع آوری داده ها مورد استفاده قرار گرفت. در بررسی آماری، آزمون های «مربع کای» و «تی تست» و «آنالیز واریانس» استفاده شدند.یافته ها: فراوانی دیابت نوع دو بیشتر از نوع یک بوده (p<0.01)، فراوانی مبتلایان مونث بیشتر از مبتلایان مذکر بود (p<0.01). سابقه خانوادگی ابتلا به دیابت به ترتیب در ۶۴% و ۸۲% از مبتلایان به دیابت نوع ۱ و ۲ وجود داشت. سابقه تنش های روانی به ترتیب در ۴۸.۷% و ۴۲.۹% از مبتلایان به دیابت نوع ۱ و ۲ و سابقه رخداد آزاردهنده به ترتیب در ۲۷.۵% و ۲۷.۱% از مبتلایان به دیابت نوع ۱ و ۲، گزارش گردید. میانگین مصرف روزانه غلات در مبتلایان به دیابت نوع ۱ و ۲ نسبت به حداقل میزان نیاز روزانه، کمتر بود (p<0.001).نتیجه گیری: بروز دیابت در زنان شایع تر از مردان و بروز دیابت نوع دو شایع تر از نوع یک بوده و زمینه های ژنتیکی، تاریخچه خانوادگی، نوع رژیم غذایی و سابقه تنش های روانی از مهم ترین عوامل مرتبط با بروز دیابت بوده اند.
کلید واژه: دیابت نوع یک، دیابت نوع دو، مشخصات فردی، علائم بالینی، رژیم غذایی، اسلامشهر
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.